Rahim Kalınlaşması ve Kist

Kızlar Merhaba, geçen gün 35 gündür adet olmuyorum diye doktora gittim. adetlerim son 6 aydır çok düzensizdi. 6 aylık evliyim. doktor ultrasonla baktı ve rahmimde kalınlaşma olduğunu ve sağ yumurtalığımda 2 cm kist olduğunu söyledi ve kan testi istedi. hala adet olmadım 38 gün bitti. kalınlaşma ve kistin sebeplerini ve ne olduğunu vs sorduğumda açıklamadı. konu hakkında bilgisi olan var mı? 33te hamilelik testi yaptım negatif çıktı, tekrar yapmalı mıyım, kan sonucunu mu beklemeliyim? başka doktora gitmek istiyorum ama bayramdan sonrasına alabildim randevu. Kötü bir rahatsızlığın habercisi mi yoksa ikisi
İyi günler bende de rahim duvarı kalinlasmisti ve 54 gune yakın adet olmadım ve doktora gittim test faaln verdim FSH düşük çıktı . Sonra özele gittim FSH duzelmisti ama adet yoktu o yüzden progesteron verdi kullanmam gerektiğini söyledi sonra adet olman lazım dedi eğer olmasan parça almamız lazım kürtajla dedi ama bende kist yoktu. Allah dan eve geldikden sonra adet oldum ilacada gerek kalmadı ama yoğun akıntı 8 gün falan sürdü lekelenmeler 12 günü buldu o yüzden Mayıs'ta birdaha gidicem. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤗🤲

İyi günler bende de rahim duvarı kalinlasmisti ve 54 gune yakın adet olmadım ve doktora gittim test faaln verdim FSH düşük çıktı . Sonra özele gittim FSH duzelmisti ama adet yoktu o yüzden progesteron verdi kullanmam gerektiğini söyledi sonra adet olman lazım dedi eğer olmasan parça almamız lazım kürtajla dedi ama bende kist yoktu. Allah dan eve geldikden sonra adet oldum ilacada gerek kalmadı ama yoğun akıntı 8 gün falan sürdü lekelenmeler 12 günü buldu o yüzden Mayıs'ta birdaha gidicem. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤗🤲
Çok geçmiş olsun. Doktorunuzun Parça alırız dediği, rahim duvarını inceltmek için mi? Hamilelik düşünüyor muydunuz? Acaba yediklerimizden mi oluyor bu durum, sağlıklı birisi olduğumu düşünüyordum hayatımda ilk defa bu kadar gecikti.

Çok geçmiş olsun. Doktorunuzun Parça alırız dediği, rahim duvarını inceltmek için mi? Hamilelik düşünüyor muydunuz? Acaba yediklerimizden mi oluyor bu durum, sağlıklı birisi olduğumu düşünüyordum hayatımda ilk defa bu kadar gecikti.
Teşekkür ederim. Evet inceltmek için düşünüyorum hamilelik nasip . bencede yediklerimizdendir. Çünkü eskiden böyle birşeyler nadir görülürdü .abur cubur şeyler bunlardan biri bence .

kalınlaşma adetler düzensiz oldugunuzda olur benden 6 kere parça aldılar kalışlaşma için çok şükür düzene girince gitti kalınlaşma..

Merhabalar Nihan hanımın doğum hakkındaki düşünceleri nedir? Normal doğumcu bir doktor mu
Öyle söylüyor ama sonra sezaryene dönüyor. 35.haftada çatı muayenesi yapıp kanamaya sebep oldu bende. Çatın dar mümkün değil demişti bana ama ben 2 kere normal doğum yaptım kısaca önermem kendisini.

X