- 14 Haziran 2022
- 140
- 42
- 23
- Konu Sahibi Hayalprstthnm
Merhaba eşimle hamileik için bu ay denemeler yaptık bir kez de değil hani yumurtlamadan önce sonra yumurtlama zamanı falan baya denedik yani olur diye düşünmüştüm açıkçası hattâ birkaç belirti de vardı fakat tüm testlerim hep negatif cikti kan vermistim oda negatif çıktı 1.20 çıkmıştı 2 gjn once kanama oldu leke şeklinde siyahımsı kahverengimsi değişik yerlesme kanaması sandım çünkü adetime 5 gün vardı ertesi gün bi baktım baya akışkan olmuştu ki karnım da ağrımaya başlamıştı kasiklarim falan bugün 3. Gün az önce doktordan geldim kistten falan şüphelendim doktor yok dedi fakat rahmin 12 m dedi normalde çok ince olması gerek dedi bu kanama adet kanaması değil dedi başka dedi hamilelik falam olabilirmi dedim olabilir dedi fakat adetim şuan bildiğiniz hala kanama var ve bu bende normal adetten farklı olarak bir kanama ilk başlarda ağrısız olmuştu su gibiydi akışkan pihtisizdi 3-4 aydir böyle arada pıhtı oluyor bende regl oluyorum saniyordum ama baska bisey varmis galiba bence rahim kalinlasmasi bu aya ozel bisey degil gibi acaba hamile kaldim sonra icimde olmadi falanmi ya kafamda bir sürü şey var baya taktım adet kanaması değil dedi özele gitmiştik kan testi istedi oda fiyat baya yüksek gelince devlete gidelim dedik bakalım tekrar doktora gidicem korkuyorum inşAllah kötü bisey yoktur böyle bi durum yaşayan varmı yada bilgisi olan acil yardımcı olurmusunuz lütfen kendimi hiç iyi hissetmiyorum inşallah bilgisi olan vardır şimdiden çok sagolun