Rahim Kalınlaşması hakkında

Twinkle1

İyi kalpli ve cesur ol
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
216
96
48
Merhabalar öncelikle 23 yaşındayım. Adetlerim düzenli ve yoğun oluyor son 2 aydır ara kanama da yaşıyordum. yumurtlama kanaması sandığım için gitmedim ama bu ay regl tam 10 gün sürdü doktora gittim ve kan değerlerime baktı normal dedi. rahim kalınlasması görünüyor dedi
İlaç verdi bir daha ki reglimin 5. günü randevu almamı istedi. ara kanaması olan bayanlar benim gibi hafife almayın lütfen direkt hastaneye jinekoloğa gidin, aksatmayın..
böyle rahim kalınlaşması yaşayan var mı, daha sonra ki ay düzelen ?

Son düzenleme:
Rahim kalınlaşması bir arkadaşımda çok ağrıya sebep oluyordu. Sürekli kürtajla alıyordular. En son rahmini aldırdı rahatladı. Mecburen dr onu önerdi. Sizde de ağrı oluyor mu

Merhabalar.
Rahim kalınlasmasin da illa ki kanama oluyor mu? Bana da doktor kalınlaşma va4 dedi ama ben hiç adet olamıyorum. Progestanla adet oluyorum sadece.

Rahim kalınlaşması bir arkadaşımda çok ağrıya sebep oluyordu. Sürekli kürtajla alıyordular. En son rahmini aldırdı rahatladı. Mecburen dr onu önerdi. Sizde de ağrı oluyor mu
hayır ağrı olmuyor. ilaç verdi doktor, henüz yaşım genç rahim aldırmak kulağa hoş gelmiyor.
bir daha ki reglimin 5. günü gideceğim tekrardan

Merhabalar.
Rahim kalınlasmasin da illa ki kanama oluyor mu? Bana da doktor kalınlaşma va4 dedi ama ben hiç adet olamıyorum. Progestanla adet oluyorum sadece.
sanırım illa kanama olmuyor ama çoğu kişi de ağrı oluyormuş, bende olmadı bir de ben her ay regl oluyorum . simdi kalınlasma var dedi ilaç verdi, benim kanamam oluyordu, bir daha ki reglimin 5.günü de gideceğim tekrar

Benim ilk defa başıma geldi bu ikinci üst üste ara kanama yaşıyorum hemen doktora gidicem bende

benim annemde çıkmıştı rahim kalınlaşması dr gitti dr dediki normal bir kadında olmasından testi yüksek çıkmıştı dr bir parça aldırtı ve içinin temizlenmesi için kürtaj oldu sonuçlar çok şükr temiz çıktı hatta annemi yani aslında kötü hastalıktan şüphelenmiş ama söylememiş kontrole çağırdığında söyledi sonuçlar 2 haftaya kdr çıkmazdı annemki dr şüphelendği için erken çıkartmıştı yine de çok şükr bişey çıkmadı sende kokrma ilaç verdi dedi dzelir geçmiş olsun sizede

çok teşekkür ederim sabah 2 ilaç aksam 2 ilaç alıyorum inşallah normale döner tekrardan cok sağolun

Merhabalar.
Tam olarak bilmiyorum ama bende ara kanama felan oldu reglim uzun sürdü, her ay regl oluyordum ama

Merhaba bende bu olayı 2016 2017 de yaşadım o zman 23 yaşındayım adetlerim çok düzensizdi endmetriom 20 olduğunu biliyorum sürekli kürtajla alıyorlardı sonra polip oluştu rahimde tedavi gördüm 1 buçuk sene doktor bana rahim öncesi kanseri olabilirsin dedi ama şükür tedaviyle atlattım şuan gayet sağlıklıyım ve adetlerim düzeldi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…