Rahim kalınlaşması biyopsi

gizemadamira

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2023
7
3
6
32
Merhaba
Başımdan gecenleri aynı durumu yaşayanlar varsa diye anlatmak istedim... Benim adet dönemim uzun ve kanamaliydi. Kontrole gittim. Dr rahim kalinlasmam olduğunu acil teropatik kürtaj olup biyopsi yapmamı istedi. Tabiki kanserden şüphelendi. Ne dediyse yaptm.biyopsiden korkmayın hiç hissetmedim anestezi ile isleemlerden sonra agrimda olmadı. On gün sonuç bekledim ama delirmek uzereydim. Sonucum nihayet temiz cikti

Merhaba
Başımdan gecenleri aynı durumu yaşayanlar varsa diye anlatmak istedim... Benim adet dönemim uzun ve kanamaliydi. Kontrole gittim. Dr rahim kalinlasmam olduğunu acil teropatik kürtaj olup biyopsi yapmamı istedi. Tabiki kanserden şüphelendi. Ne dediyse yaptm.biyopsiden korkmayın hiç hissetmedim anestezi ile isleemlerden sonra agrimda olmadı. On gün sonuç bekledim ama delirmek uzereydim. Sonucum nihayet temiz cikti
Peki tahminiz ne durumda. Durduk yere rahminize işlem mi yaptırdılar yani?
Ben kürtaj olmak zorunda kaldım diyr rahmim zarar almışsa çocuğum olmazsa diye kendimi yiyorum. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bu tür işlemler gebeliği zorlaştırabilir

Peki tahminiz ne durumda. Durduk yere rahminize işlem mi yaptırdılar yani?
Ben kürtaj olmak zorunda kaldım diyr rahmim zarar almışsa çocuğum olmazsa diye kendimi yiyorum. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bu tür işlemler gebeliği zorlaştırabilir
Hayır durduk yere değil rahmim kalindi inceltildi. Çocuğum var evet

Merhaba
Arkadaşlar rahim kalınlaşması konusunda sülük yapan bir abla 3 seans rahim sülügüyle çözülüyor iyileşiyor demişti.bir araştırın isterseniz

arkadaşlar merhaba 2. doğumdan sonra aşırı kanamam ve parçalı adet görüyordum yeni doğum yaptım vs anca düzene girer falan diye sürekli erteledim ta ki artık kanamadan halsiz düşene kadar rahim duvarı kalınlaşması dedi doktor smear ve biyopsi verdim çok şükür temiz geldi duphaston kullandım inceltti ama kanamaya azaltmadi daha sonra başka bir ilaç yazdı bunu kullan bu ilaç kanamayı azaltmazsa spiral takabilirim dedi o ilacı kullanırken çok fazla kasık ağrım oldu adetimi çok azalttı ama ben normalde hiç ağrılı adet olmam o ilaç bitimindeki adetim çok sanciliydi neden bilmiyorum. daha sonra şehir değişikliği babamın rahatsızlığı o bu derken 3 aydır kontrole gidemedim bu ayda ilaç kullanmadan adet oldum aşırı kanamam yada parçalı adet olmadım ama bu kezde bitmek bilmedi 11 gün sürdü artı hem adetliyken hemde adet bitttikten sonrada rahim bölgemde ara ara ağrı hissediyorum bu durum beni korkutmaya başladı ilişki esnasında da azap çekiyorum resmen çok ağrım oluyor devlet Hastanesi'nde her zaman muayne olduğum doktorumda ayrılmış ayın 13üne farklı şehirden farklı doktora randevu aldım ama içim içimi kemiriyor şimdi korkuyorum durum dahamı kotuye gitti acaba diye. bide smear ve biyopsi ne kadar süre aralığında yapılıyor ben bunlari vereli 6 ay oldu gitcek olduğum doktor tekrar istermi, isterse diyede korkuyorum çünkü biyopsi bayiltmadan yapılmıştı en son bayilcak duruma geldim sonrasında yine bir kaç gün kanamam oldu başına gelen yada bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Merhaba
Bende adet geçikmediyle gitti yumurtsm olgunlaşıp catlamsmış ve rahim duvarım kalın 20mm biyopsi verdim catşsmba günü evhamlanıyorum sizde polip miyom varmıydı bende yok kaç mm di biyopsisi sonucunda srbfbi neymiş

Back
X