• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim kalınlalması ne demek ????

adetin bi düzene girsin ondan sonra hiç korkma biraz daha sabret herşeyin bi zamanı var hem şöyle düşün her güzel şeyin bi zorluğu ve sınavı vardır senden bu zorlu sınavdan geçiyosun sabretmek en güzel şeydir umarım herşey güzel olur

Umarım inşallah dıyelım hepsimizin gönlüne göre versın Rabbim işte ben bir yılda 20 kılo aldım suan acil onu verecem belkı o zaman düzene girer adetlerım

canım geçen ay hamile olduğumu düşünüp doktora gittiğimde rahim kalınlaşmam olduğunu öğrendim 3-4 arası olması gerekirken 25 ml olmuş hemen apar topar ertesi günü tanı amaçlı kürtaj oldum patolojim temiz geldi çok şükür endomeyrium hiperplazıden şüpelendi doktorlarım hatta kanser araştırdı benim ki progesteron etkisinde endometrium çıktı bugün doktordan geldim herşey normal dedi fakat yumurta kisti gerilemediği için bebek tedavisine başlayamıyor bu ayıda pas geçicek sanırım cuma tekrar gidicem

rahim kalınlaşması ciddi bir durum dikkate alınmalı ve teşhiş için ne gerekiyorsa yapılmalı ben özel bir hastanede doçent doktora gidiyorum doktoruma güvenim sonsuz olduğundan tereddütsüz kürtaj olmayı kabul ettim tanı ve tedavi amaçlı yapıldı çünki

allah şifa versin sanada ihmal etme

canım geçen ay hamile olduğumu düşünüp doktora gittiğimde rahim kalınlaşmam olduğunu öğrendim 3-4 arası olması gerekirken 25 ml olmuş hemen apar topar ertesi günü tanı amaçlı kürtaj oldum patolojim temiz geldi çok şükür endomeyrium hiperplazıden şüpelendi doktorlarım hatta kanser araştırdı benim ki progesteron etkisinde endometrium çıktı bugün doktordan geldim herşey normal dedi fakat yumurta kisti gerilemediği için bebek tedavisine başlayamıyor bu ayıda pas geçicek sanırım cuma tekrar gidicem

rahim kalınlaşması ciddi bir durum dikkate alınmalı ve teşhiş için ne gerekiyorsa yapılmalı ben özel bir hastanede doçent doktora gidiyorum doktoruma güvenim sonsuz olduğundan tereddütsüz kürtaj olmayı kabul ettim tanı ve tedavi amaçlı yapıldı çünki

allah şifa versin sanada ihmal etme

Bendende örnek aldı smer testı dedı galiba 9 gün sonra çıkacak sonuc inşallah iyi olur sızede gecmış olsun

Back