- 13 Ağustos 2024
- 1.815
- 3.684
- 48
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahGittim doç,Dr,Ece Öcal, perinotolji
Bana rahmin 3,7mm ince dendi bebek buyudukce ağrılarım şiddetlene bilirmiş ,rahim yırtılma riskim bayağı yüksek eğer bir sorun olmasa Allah in izni ile mucize yi bekliyorum ,zaten 28 haftalık Ken alinacakmis o bebek benden
İnşallah ama inanın okadar kötü bir durum vaziyet ki bu ,anlatamamSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Allah yardımcınız olsun, ilaç tedavisi yok mu bu durumunİnşallah ama inanın okadar kötü bir durum vaziyet ki bu ,anlatamam
Sadece progesteron veriliyor iğne ,oda bebeği tutmaya yaryor yani bana pek bir şeyi yokAllah yardımcınız olsun, ilaç tedavisi yok mu bu durumun
Nar suyunu doktorunuza sorup içebilirsiniz rahmi kalınlaştırma da etkiliSadece progesteron veriliyor iğne ,oda bebeği tutmaya yaryor yani bana pek bir şeyi yok
Ben 2 aydır içiyorum nar yiyorumNar suyunu doktorunuza sorup içebilirsiniz rahmi kalınlaştırma da etkili
İyi olur inşallah estrofem hap vermediler miBen 2 aydır içiyorum nar yiyorum
Yok tüp bebek tedavisinde kulanilyor o genelde bana kimse vermedi o ilacıİyi olur inşallah estrofem hap vermediler mi
Evet rahmi kalınlaştırır diye verebilirler belki diye sordumYok tüp bebek tedavisinde kulanilyor o genelde bana kimse vermedi o ilacı
MrbMerhaba umarım iyisinizdir. Durumunuz ne oldu acaba ?
Gittiğin doktor sana Progestan fitil iğne vermesi gerekirdi . Ayrıca yatman lazım iş yapmadan . Bunları demedi mi ? Şu an ben yatıyorumBen 16+1 gebeyim rahim incelmesi var dendi bana ,bu anne için çok riskli bir önem taşıyormuş,neden küçük Ken bebek gebelik sonlanmadı die dr.tepki gösterdi fakat zaten sürekli olarak hekim kontrolündeydim bunu fark etmemeleri benim şuan hayatım i etkiliyor kizlar bu durumu yaşayan varmı ?
Verdi progesteron fitil ,şuan ben de hastane de yatıyorum baya oldu ,bir evde bir hastanedeyim ,gebeliği 25 haftada sonlandiracakmis dedi biri 22 hafta dedi tuhaf yanı hangi hekim e guveniyim bilmiyorum kiGittiğin doktor sana Progestan fitil iğne vermesi gerekirdi . Ayrıca yatman lazım iş yapmadan . Bunları demedi mi ? Şu an ben yatıyorum
Benim rahimde kısalık var . Ama senin farklı bişey diyorlar sanırım iyice öğren kuzu . Yani tedbaisiVerdi progesteron fitil ,şuan ben de hastane de yatıyorum baya oldu ,bir evde bir hastanedeyim ,gebeliği 25 haftada sonlandiracakmis dedi biri 22 hafta dedi tuhaf yanı hangi hekim e guveniyim bilmiyorum ki
Benim rahim ince ve mesaneye yakin diyorlar ,yırtılma ihtimali var ,ve doğum ne zmn hangi hafta olur sa olsun ,rahim alinacakmis dediklerine göreBenim rahimde kısalık var . Ama senin farklı bişey diyorlar sanırım iyice öğren kuzu . Yani tedbaisi
Yok mu diye
Plesentan rahmine yakın diyorlar mı peki çünkü o durumda da rahmi alıyorlar rBenim rahim ince ve mesaneye yakin diyorlar ,yırtılma ihtimali var ,ve doğum ne zmn hangi hafta olur sa olsun ,rahim alinacakmis dediklerine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?