Gebeliğe Hazırlık Rahim inceliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hivahivron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
1.027
1.032
83
20 aydır bebek sahibi olmak istiyorum.bu zamana kadar sebepsiz inferlitite denildi.bugun doktor rahim inceliği var denildi bebek oluşmaz denildi.bu durumda yaşıyan var mi? Nasıl tedavi uygulandı.. ..

20 aydır bebek sahibi olmak istiyorum.bu zamana kadar sebepsiz inferlitite denildi.bugun doktor rahim inceliği var denildi bebek oluşmaz denildi.bu durumda yaşıyan var mi? Nasıl tedavi uygulandı.. ..
Nasıl bu kadar kesin konuşuyor Dr? Kaç mm? Bende de incelik problemi var. Nar suyu neler neler kullandım, birçok tedavi denendi ama kalınlaşma olmuyor.

Nasıl bu kadar kesin konuşuyor Dr? Kaç mm? Bende de incelik problemi var. Nar suyu neler neler kullandım, birçok tedavi denendi ama kalınlaşma olmuyor.
Bu ay klomen kullandım bugün vajinal ultrosan bakıldı ölçemedim çok ince denildi bebe oluşmadığı için 20 aydır bu sebep gösterildi.. ..cok moralim bozuldu

Organik nar sulari var markette ondan alip ic bende tup bebek icin rahmi kalinlastrmamiz lazmdi hem ilac hemde nar suyu ictim hizli bi kalinlasma oldu doktorum cok iyi dedi tavsiye ederm
Hangi ilaç kullandınız bana yazz diye hap verdi birde folio diye ilaç verdi 1 ay kullanacam

Estrofem rahmi kalinlastirmak icin.
Tedavi surecinde oldugum icin kullandigim baska baska ilaclarda var tabiki ama kalinlastirmak icin estrofem

Canim benim rahim inceligi ilgili problem yok ama akapunktur ve sivi balik yagin faydasini gördüm. Tabiki önce allahdan gelen birsey ama yinede sende dene

babannem yilda iki uc kere regl olurmus.. herkes bunun cocugu olmaz diye konusurmus yaninda. 9 dogum yapmis 11 bebek iki tane ikiz hemde.. kim bilir rahim kalinlasma sorunu muydu yumurtlama miydi pko miydi.. alternatif tipa inan arastir dene hepsini. bol bol kurani kerim oku.. en buyuk sifa.. insallah Allah sana da bana da anneligi tattirsin

Kızlar ben bu ay klomen kullandım dedim ya 14 gündür halen adet görüyorum bugün acile gittim ama doktor klomen sonrası normaldir diyor anlamadım gitti hormonlarım alt üst oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…