- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Hivahivron
-
Bu mevsimde nar bulamam ki bana folikasit ve yazz diye hap verdiNar suyu canım İbrahim Saracoğlu tavsiyesi rahim kalınlaştırıyor insallah olur hayırlısıyla
Nasıl bu kadar kesin konuşuyor Dr? Kaç mm? Bende de incelik problemi var. Nar suyu neler neler kullandım, birçok tedavi denendi ama kalınlaşma olmuyor.20 aydır bebek sahibi olmak istiyorum.bu zamana kadar sebepsiz inferlitite denildi.bugun doktor rahim inceliği var denildi bebek oluşmaz denildi.bu durumda yaşıyan var mi? Nasıl tedavi uygulandı.. ..
Organik nar sulari var markette ondan alip ic bende tup bebek icin rahmi kalinlastrmamiz lazmdi hem ilac hemde nar suyu ictim hizli bi kalinlasma oldu doktorum cok iyi dedi tavsiye edermBu mevsimde nar bulamam ki bana folikasit ve yazz diye hap verdi
Bu ay klomen kullandım bugün vajinal ultrosan bakıldı ölçemedim çok ince denildi bebe oluşmadığı için 20 aydır bu sebep gösterildi.. ..cok moralim bozulduNasıl bu kadar kesin konuşuyor Dr? Kaç mm? Bende de incelik problemi var. Nar suyu neler neler kullandım, birçok tedavi denendi ama kalınlaşma olmuyor.
Hangi ilaç kullandınız bana yazz diye hap verdi birde folio diye ilaç verdi 1 ay kullanacamOrganik nar sulari var markette ondan alip ic bende tup bebek icin rahmi kalinlastrmamiz lazmdi hem ilac hemde nar suyu ictim hizli bi kalinlasma oldu doktorum cok iyi dedi tavsiye ederm
Yarın bakacam inşallah bulurum canım ya allah bizede bir bebek nasip etsinNar suyu doğal sıkım olanları var markette bulunabilirsiniz en önemlisi moralini bozma ilaçlarını iç
Olur olur acele etme Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinYarın bakacam inşallah bulurum canım ya allah bizede bir bebek nasip etsin
20 aydır hep sebepsiz denildi o kadar ay bekledim olur diye şimdi böyle denilince üzüldüm yani bu zamana kadar boşuna beklemişim gibiOlur olur acele etme Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Canim benim rahim inceligi ilgili problem yok ama akapunktur ve sivi balik yagin faydasini gördüm. Tabiki önce allahdan gelen birsey ama yinede sende dene20 aydır bebek sahibi olmak istiyorum.bu zamana kadar sebepsiz inferlitite denildi.bugun doktor rahim inceliği var denildi bebek oluşmaz denildi.bu durumda yaşıyan var mi? Nasıl tedavi uygulandı.. ..
babannem yilda iki uc kere regl olurmus.. herkes bunun cocugu olmaz diye konusurmus yaninda. 9 dogum yapmis 11 bebek iki tane ikiz hemde.. kim bilir rahim kalinlasma sorunu muydu yumurtlama miydi pko miydi.. alternatif tipa inan arastir dene hepsini. bol bol kurani kerim oku.. en buyuk sifa.. insallah Allah sana da bana da anneligi tattirsin20 aydır bebek sahibi olmak istiyorum.bu zamana kadar sebepsiz inferlitite denildi.bugun doktor rahim inceliği var denildi bebek oluşmaz denildi.bu durumda yaşıyan var mi? Nasıl tedavi uygulandı.. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?