Rahim iltihabı

slvlovehmt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
566
325
103
Kızlar rahim iltihabı denen şey geçmiyor dimi öyle kolay kolay
3 ay önce doktora gitmiştim çoçuk düşündüğüm için doktorum sende çok iltihap var demişti. Fitil ve antibiyotik verdi. Tekrar kontrola gel falan da demedi gönderdi. İlaçları kullandım ama sanki bi fayda etmedi. Evleneli 2 sene oldu ilişki sırasında da hep ağrı oluyordu. Halen de olmaya devam ediyor. Hamileliğe de zorlaştırıyor tabi
Yok mu başka yöntemi şöyle ninelerinizden falan duyduğunuz bitkisel şeyler
Hastaneye de gidicem de izin alamıyorum bu aralar işyerinden

Aynı durum bende de var doktora gidip şikayetlerimi anlattım ve smear testi yaptı. Testi yaptığı gün daha sonuçlar çıkmadan fitil verdi. Sonuçları almaya gittiğimde fitile rağmen şikayetimin devam ettiğini söyledim ve doktor fitil kullandığımı daha da birşey yapmaya gerek olmadığını söyledi fakat aradan 10 ay geçti şikayetlerim devam ediyor ve çok rahatsız edici bir hal aldı birçok doktora da soru sordum ve fitil den sonra birşeye gerek yok dediler. Ben de bu durumdan kurtulmak istiyorum aynı durumda olan ve kurtulan var mı varsa nasıl kurtuldunuz çaresi nedir yazarsanız çok sevinirim :)

Canım ya birebir duygularımı tarif ettin. Soğan kürünü de denedim midemi çok rahatsız etti benim iki gün yapabildim sadece. Senin miden sağlamsa sende dene canım belki sende işe yarar

Merhaba şuan uyguladığım yöntemi anlatayım; rahim üst bölgesine menekşe yağı ile 2 dk lık hafif masaj yapıyorum, günde 1 defa papatya çayı içiyorum, 2 tane doktorun verdiği antibiyotiği kullanıyorum ve birde fitil. Sonucu bekliyorum 5 gün sonra tedavim bitecek inşallah. Sonucu yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…