Rahim icinde polip ve kalinlasma sebebiyle histereskopi

_kunfeyekun_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.638
2.793
133
Arkadaslar rahim icinde kalinlasma, polipler mevcut bu sebeple histereskopi olacagim. Daha once de oldugum bir ameliyat fakat merak ettigim bu ameliyat sonrasi tup bebekle veya dogal yolla hamile kalan var mi? Sanki rahim ici cok duzensiz ve işim zor gibi konustu doktorum

Geçmiş olsun inşallah buda geçecek ben hamile kalamadım ilk muayeneye gittiğimde doktor polip var ama sorun olmaz demişti gebe kalırsam doğumla birlikte de gidebilir kendiliğinden vücut dışarıyada atabilir demişti daha sonra gebelik oluştu ama ben 3 aylık düşük yaptım sebebi araştırıldı hiç bir sorun çıkmadı daha sonra polipten olabilir çünkü polipin nereye yerleştiğine bağlı rahim ağzına yerleşmiş ise düşüğe sebep olmuştur denildi hisyeroskopi oldum ve doktor histeroskopi esnasında içeriyi güzelce temizledim hiç bişey yok polip kist için rahat olsun dedi ve tekrar 3 ay sonra hamile kaldım doktoruna güvenmiyorsan başka bi doktora da gitmeni tavsiye ederim bu rahim içi operasyonlar ciddi bi iş en azından için rahat olur ve polip ile alakalı bi sıkıntı olacağını sanmıyorum için rahat olsun başka bi sağlık sorunun yoksa tez vakitte gebe kalırsın inşallah

Geçmiş olsun inşallah buda geçecek ben hamile kalamadım ilk muayeneye gittiğimde doktor polip var ama sorun olmaz demişti gebe kalırsam doğumla birlikte de gidebilir kendiliğinden vücut dışarıyada atabilir demişti daha sonra gebelik oluştu ama ben 3 aylık düşük yaptım sebebi araştırıldı hiç bir sorun çıkmadı daha sonra polipten olabilir çünkü polipin nereye yerleştiğine bağlı rahim ağzına yerleşmiş ise düşüğe sebep olmuştur denildi hisyeroskopi oldum ve doktor histeroskopi esnasında içeriyi güzelce temizledim hiç bişey yok polip kist için rahat olsun dedi ve tekrar 3 ay sonra hamile kaldım doktoruna güvenmiyorsan başka bi doktora da gitmeni tavsiye ederim bu rahim içi operasyonlar ciddi bi iş en azından için rahat olur ve polip ile alakalı bi sıkıntı olacağını sanmıyorum için rahat olsun başka bi sağlık sorunun yoksa tez vakitte gebe kalırsın inşallah
Tesekkur ederim gozunuz aydin sizin de
Ameliyatimi oldum bugun guvenilir bir doktora. Bakalim henuz doktorla gorusme firsatim olmadi neler yapti merak ediyorum

Benim polip kalınlaşma ve sıvı birikimi olduğu için histereskopi
İstediler ameliyat olacağım karından ama bu histereskopi bekar kızlarda ne şekilde yapılıyor bunun hakkında bilgisi olan varmı acil

Benim polip kalınlaşma ve sıvı birikimi olduğu için histereskopi
İstediler ameliyat olacağım karından ama bu histereskopi bekar kızlarda ne şekilde yapılıyor bunun hakkında bilgisi olan varmı acil

Bugün doktor polip olabilir dedi hamile kalamazsan bu ay bidahaki ay histereskopi yaparız dedi inşallah hamile kalırım ama kalamazsam ameliyat hakkındaki tecrübeleriniz neler ?

Ameliyattan sonra gebelik oluştu yani 3 ay sonra ne güzel sarısı başımıza :)
Ameliyat sonrası hemen aağa kalkabiliyor musun yani ertesi gün işe gidebilir miyim

Arkadaslar rahim icinde kalinlasma, polipler mevcut bu sebeple histereskopi olacagim. Daha once de oldugum bir ameliyat fakat merak ettigim bu ameliyat sonrasi tup bebekle veya dogal yolla hamile kalan var mi? Sanki rahim ici cok duzensiz ve işim zor gibi konustu doktorum
Tüp bebekle bir dusugum var onceki gun doktora gittim rahim duvarinin kalınlığı artmış cuma histereskopi olacam bende ayni zamanda tüp bebek tedavimede basladik. Bana uzun protokol uyguluyor once 1 ay dogum kontrol hapi veriyor ikinci ay ignelere basliyor. Dun dogum kontrol hapina basladim bu histereskopi olucam kismetse onumuzdeki ay da tahmini haziran sonu gibi transferin olur insallah. Kuzenim histereskopi oldu suan tüp bebekle hamile. Rahim duvarının kalınlığı bebegin tutunmasina engel oldugu gibi dusugede sebep oluyor. Doktorunun dedigine ve izledigim onca güvenerek faydalı olacagina inaniyorum

Tüp bebekle bir dusugum var onceki gun doktora gittim rahim duvarinin kalınlığı artmış cuma histereskopi olacam bende ayni zamanda tüp bebek tedavimede basladik. Bana uzun protokol uyguluyor once 1 ay dogum kontrol hapi veriyor ikinci ay ignelere basliyor. Dun dogum kontrol hapina basladim bu histereskopi olucam kismetse onumuzdeki ay da tahmini haziran sonu gibi transferin olur insallah. Kuzenim histereskopi oldu suan tüp bebekle hamile. Rahim duvarının kalınlığı bebegin tutunmasina engel oldugu gibi dusugede sebep oluyor. Doktorunun dedigine ve izledigim onca güvenerek faydalı olacagina inaniyorum
Ay bide klavye yazdiklarimi kafasina gore silmese 😂😂😂 bi cok video izledim operasyon faydalı olacak diye umuyorum kalınlaşma gebelik icin sikintili bir durum

merhaba histereskobi oldunuzmu gordum ve yazmak istedim umudunuzu yitirmeyin. Bol zikir cekin hacet namazi kilin. benim kanamam hic durmuyodu 10 gun temizdim en fazla ondada ara cok fazla kanamam oluyodu.
ben 2 kez oldum histereskobi
polip rahim kalinlasmasi ve hucre buyumesi vardi . sukur Rabbime ikinci kez oldugumda patoloji sonucumda sadece polip cikti.
sizleri cok iyi anliyorum benim kanamam hic durmuyodu hatta doktorum tedavi olmazsam kansere cevirme ihtimalinin yuksek oldugunu soyledi bana . ilac kullandim 6 ay
bunun
sebebi de pregesteronum calismiyomus oyuzden kanamam durmuyomus. ilac olarakta pregesteron vermisti zaten.
esin ehli güvendiğiniz bir doktora olun histereskobiyi cunku bir cubuk yardimiyla mudahele ediyor doktor rahim icine..
ben 2. kez histereskobi olduktan sonra
3. ayda hamile kaldim Rabbim nasip etti darisi sizlere olsun

konu kapanalı uzun zaman olmuş ama benim rahmimdede yapışıklıklar var. histereskopiyi kime oldunuz acaba. ben daha önce poliç aldırmak için histereskopi olmuştum ama doktor rahmimi deldiği için aynı doktora bir daha asla gitmem. o yüzden doktor arıyorum. sizkime yaptırdınız acaba

Bende temmuz ayında ameliyat oldum. Doç.Dr. Faruk Abike. Canım Hocam Allah bin kere razı olsun ondan. Çok iyi bir doktor hiç ağrım sızım olmadı aynı gün taburcu oldum.

Back