- Konu Sahibi kayitliyim
Arkadaşlar rahim içinde polip olan var mı?1 cmlik polip hamileliğe engel mi ve hamile kalınsa risk olur mu?Lütfen bilgisi olan paylaşsın...Bütün deva bekleyenlere acil şifalar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 3 tane polipim var ama doktor gebelikten şüphelendi.kan tahlili sonucunu bekliyorum.
doktor poliplere biopsi yapılması gerekir dedi.gebelikten şüpelenince adet ol bitince hemen gel dedi.
bende korkuyorum parça alınması değilde rahime tuzlu su falan verip ultrasona koyuyorlarmış aklım çıkıyor.ayrıca kürtaj olarak poliplerin temizlenmesi gerekirmiş internette okudum.kürtaj rahme zarar vermezmi acaba.
ya bu doktorların ağzından cımbızla laf alınıyor canım çok sıkkın şuan hamileysem bu polipler yüzünden düşük yapacağım galiba.lütfen tecrübelerimizi paylaşalım.teşekkürler
Nasıl yanı ultrasonda mı gördü polibi ve histeroskobi ile mi aldı?Biraz anlatabilirmisin zor oldumu?
hayır canım normal çıplak gözle muayene ederken gördü çünkü rahim ağzından dışarı sarkmıştı benimki ve onu yaramı yakarken halletti.hiç bir şikayetim olmadı sadece bi kaç gün kanamam oldu o kadar ağrım sızım olmadı genel anestezi altında oldu tüm bunlar
merhaba arkadaşlar bu grupta yenıyım yardımınıza ıhtıyacım var 2 aylık evlıyım 1 hafta once kontrol amaçlı doktora gıttım ve 2 tane polip olduğunu soyledı hemen alınması gerekıyomus ama ben bu operasyonu olma konusunda bıraz dusuncelıyım yorumlarda soğan kurunu okudum acaba onu nasıl uygulayabılırım
merhaba öncelikle büyüklüğü önemli ve cerrahi işlem gerektiren bir durum gebe kalmaya engel ve düşüğe neden olan bir durum ben bu ay polip ameliyatı oldum çok basit bir işlem histeroskopi işlemiyle genel anestezi altında yapııldı tekrarlayan bir durummuş o yüzden doktorum yakacağını da söyledi ama bu sizi endişelendirmesin hiçbir ağrı acı yok hemen taburcu oluyorsunuz zaten
Evet malesef bende de aynı sorun var. Yaklaşık bir yıldır adetime 1 hafta kala hafif kasık ağrısıyla kahvaerengi kırmızımsı lekelenmlerim oluyor.Hatta bazen o kadar fazla geliyorki tıpkı adetin 3. günü gibi kanama oluyor.Ancak adet tarihlerimde bir düzensizlik yok.Tam vaktinde oluyorum ve 5 günde bitiyor.Bu şikayetler üzerinde en sonunda yapılan hormon tahlillleride normal çıkınca ultrasonda 8 mm lik polip var dendi.8 aydır korunmuyorum.Doktor gebeliğe engel değil dedi.Biraz daha beklememi söyledi.Ama artık ben iyice kafayı taktım buna.adetimin 20 gününde başlayan bu lekelenmelerden bıktım.Bebek de yok.Anlamadım ben bişy.sende ne gibi belirtiler veriyor.Ne yaptın bu arada aldırdın mı?