rahim içi kalınlaşması yaşayan varmı

Yorumlarında kilo problemin olduğunu okudum.
Biraz kilo versen kadın hastalıklarının çoğu düzelmeye başlar.
Kendine iyi bakıp bol bol su içmen,karbonhidratı hayatından çıkarman lazım. Bol şans kuzum,çok geçmiş olsun.

asilama falan yapildimi

Yapamadık canım bu kanama olayından kurtulamiyoruz

Yorumlarında kilo problemin olduğunu okudum.
Biraz kilo versen kadın hastalıklarının çoğu düzelmeye başlar.
Kendine iyi bakıp bol bol su içmen,karbonhidratı hayatından çıkarman lazım. Bol şans kuzum,çok geçmiş olsun.

Çok teşekkürler canım kesinlikle dediğin gibi

arkadaşlar merhabalar

rahim içi kalınlıgım cok yuksekmiş. doktor ilaçla kesmese en az uc hafta adet görüyorum deli gibi kanıyor.

kimbilir belki ne kadar daha sürer öyle.

bu hastalıgı yasayan varmı aranızda acaba nasıl geçiyor. doktorlar da pek bilgi vermiyor . üzücü oluyor gerçekten

hele ki bebegim olsun diye ugrasırken.............
Ben Doğumdan sonra yaşadım bu sorunu doktorum tekrar bu şekilde hamile kalırsam kanamadan düşük yapabileceğimi söyledi dikişsiz şekilde operasyon geçirdim aynı gün kalktım şuan sorunum yok adetim de eski haline döndü

arkadaşlar merhabalar

rahim içi kalınlıgım cok yuksekmiş. doktor ilaçla kesmese en az uc hafta adet görüyorum deli gibi kanıyor.

kimbilir belki ne kadar daha sürer öyle.

bu hastalıgı yasayan varmı aranızda acaba nasıl geçiyor. doktorlar da pek bilgi vermiyor . üzücü oluyor gerçekten

hele ki bebegim olsun diye ugrasırken.............
Merhaba, şehrinizde varsa bir eğitim-araştırma hastsnesine gitmenizi , mümkünse de profesörden muayene alıp muayene olmanızı öneriyorum. Muhakkak size doğru bir yol gösterecektir.. Çok geçmiş olsun,inşallah sağlığınıza kavuşur sonra da sağlıklı bir şekilde sağlıklı bir evlada kavuşursunuz...

Öncelikle çoook geçmiş olsun , rabbim acil şifalar versin ..

Benim kayınvalidem de vardı , kürtajla sıyırdılar duvarını , doktor daha ilerisi riskli demiş , ama gebeliğe nasıl bir etkisi olur bilmiyorum ..

Öncelikle çoook geçmiş olsun , rabbim acil şifalar versin ..

Benim kayınvalidem de vardı , kürtajla sıyırdılar duvarını , doktor daha ilerisi riskli demiş , ama gebeliğe nasıl bir etkisi olur bilmiyorum ..

Hastane de falan yatmak gerekiyor mu bunun için acaba nasıl bir süreç

Bende vardı canım 1ay önce. Dr dedı1. 5cm kalınlasmıs bana hap verdı ıkı kutu ama nafile gunde uc kere ıcmeme rağmen kanamam azalmadı bıle sonra tekrar gıttım bu sefer baska bı hap verdı allahtan o kestı kanamamı. Hapı kullanırkende devlet hastanesının doktoruna gıttım canım cunku otekı doktor kurtaj olman lazım kalınlık var bılmem ne korkuttu benı bu doktor kalınlık gıtmıs kurtaj her zaman en son caredır dedı ıcım rahatladı Allah bılıyo. Cunku dusukten sonra zaten kurtaj oldum 27nisanda.senede kac kere kurtaj olacaktım bır sene ıcınde. Ozeldekı doktorlar artık bıze hasta gozuyle degıl musterı gozuyle bakıyolar canım. Kurtjadan hıc almasa 1500lıra alacak cunku. Ama devlet hastanesınden ben cok memnun kaldım ordakı doktor bana kurtaj en som care cunku gebelık ıstıyosunuz her kurtaj ordakı kadıfemsı dokuyu kazıyo gebe kalma ıhtımalınız 3ay daha atıyo eskı halıne gelebılmesı ıcın dedı. Otekıne kalsa benı daha vajınal muayene etmeden (kanamam devam ettıgı ıcın karnımdan baktı) kurtaj yapacaktı. Allah yardımcın olsun

Back