- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Geçmiş olsun.
Konu üste çıksın diye yazıyorum.
Malesef hiç duymadım.
Rabbim şifa versin.
Ablamda vardi bu rahatsızlık o ameliyat olmuştu.Su an gayet iyi.
Tvde kendine iyi bak programinda doktor cikip anlatmisti bu bir kac gun once bence dinleyin derim
Evet ama basit bir ameliyat. Ablam bu sorunu yaşadığında 44 yaşındaydı sanırım.ameliyat a kadar gidebiliyor yani demek. ablanız kac yasındaydı acaba
Evet ama basit bir ameliyat. Ablam bu sorunu yaşadığında 44 yaşındaydı sanırım.
fsh degerlerinize bakildimi hic
sevindim :)evet canım normal cıktılar
sevindim :)
bendede ikisi vardi ama hic boyle 3 hafta falan adet olmadim ben aksine yilda 2 3 kere adet olurum rahim duvari kalinlasmasi vardi ama sizinki gibi degildi benimki adet olamamaktandi adet olunca duzene giriyordu birazsağolasın canım. kilo da cok etkiliyormus polikistik over de bende ikisi de var
Sagolun sizede geçmiş olsun.hic üzülmeyin konusunda uzman bir doktorla görüşün inşallah gececektirevet o yaşlarda cok oluyormus ben 31 yasındayım . cok teşekkür ederim. size de cok gecmıs olsun
Sagolun sizede geçmiş olsun.hic üzülmeyin konusunda uzman bir doktorla görüşün inşallah gececektir
bendede ikisi vardi ama hic boyle 3 hafta falan adet olmadim ben aksine yilda 2 3 kere adet olurum rahim duvari kalinlasmasi vardi ama sizinki gibi degildi benimki adet olamamaktandi adet olunca duzene giriyordu biraz
pko dan kaynakli vermedim aksine vermeye calistikca bile kilo aliyordumkilo verdin mi canım iyi geliyor dimi bende eskiden az olurdum simdide durduramıyorum
pko dan kaynakli vermedim aksine vermeye calistikca bile kilo aliyordum
tedavimi goruyorsunuz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?