Rahim flmi 1 sene dolmadan çeklimiyormu ?

yesimmm999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
289
106
33
28
Kızlar 8 aylık evliyim 5 aydır çocuk deniyoruz olmuyor doktor rahim filminide görmek lazım ama 1 sene olmamis dedi . 1 sene dolmadan tüplerin açık kapalı olduğunu anlayamiyomuyuz?

Bizdede aynı durum 8 aylık evliyim 5 aydır düşünüyoruz olmadı doktora gittim ultrosan baktı hiç bişey yok olur 1 sene dolmaya zaten dedi gönderdi başka bi doktora gittim 1 senelik evliyim dedim detaylı baktı çikolata kistim varmış yumurta takibi yapıyor şimdi sonra duruma göre sperm testi rahim filmi falan bakacak 1 sene dolmadan çekilse rahim filmi bi sorun oluyormuki acaba

Rahim filminin bi zararı olduğunu düşünmüyorum aksine tüplerin kapaliysa onu öğreniyorsun. Yinede netten bi araştırma yap canim

Kızlar 8 aylık evliyim 5 aydır çocuk deniyoruz olmuyor doktor rahim filminide görmek lazım ama 1 sene olmamis dedi . 1 sene dolmadan tüplerin açık kapalı olduğunu anlayamiyomuyuz?
1 sene dolmadan infertilite denemediği için çekilmesi yada ekstra test yapılması gerekmez. Ama illa çektireceğim diyorsanız tabiki çekilir. Doktorunuz 1 yıl içinde olabileceğini düşünerek ekstra bir test istemeyi doğru bulmamış olabilir. Acele etmeyin. 5 ay daha çok erken.

Pko hastasiyim o yüzden merak ettim . Bi yumurta takibi yapicak ondan sonra bakalim neler olacak inşallah gerek kalmaz

Pko hastasiyim o yüzden merak ettim . Bi yumurta takibi yapicak ondan sonra bakalim neler olacak inşallah gerek kalmaz
İnşallah. Pko başlı başına bir neden olabileceği için istememiş olabilir. İnşallah yakın zamanda istediğinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…