Merhaba yaklaşık bir hafta kdr önce hastanesinde rahim filmi çektirdim. Kendime geldiğimde çok fazla ağrım vardı .(anestezi ile yaptırdım) eşim doktoru çağırdı kendisi geldi bir ağrı kesici yaptırdı fakat ağrılarım durmadan devam etti . böylelikle 4-5 saat aralıksız ağrı çektim iğnenin bi faydasını görmedim ve doktor o kadar çok ağrı çekmeme rağmen ve hemşirelere doktoru ikide bir aratmamıza rağmen toplantısı varmıs diye gelmedi sonunda kendimiz hastaneyi terkederek başka bir hastaneye gittik ordada 1 ağrı kesici yapıldı 1 saat kdr dinlendim ve hafifleyince eve döndük. Ama o günden sonra sık sık ve ansızın gelen ağrılarım oluyor kasık bölgemden makata doğru vuruyor özellikle wc gittiğimde daha çok hissediyorum böyle bi durum yaşayan varmı aranızda ve bu çevrede olan önerebileceğinz iyi bir doktor varsa yazarmısınız.
Valla cnm bende 15 gun once rahim filmi cektirdim evet agri oluyor ama benim o gun agrim oldu daha sonra hic olmadi o agrida tuplerine ilac bosaltiyolar ondan keske bilindik biyere gitseydin gecmis olsun cnm
Valla cnm bende 15 gun once rahim filmi cektirdim evet agri oluyor ama benim o gun agrim oldu daha sonra hic olmadi o agrida tuplerine ilac bosaltiyolar ondan keske bilindik biyere gitseydin gecmis olsun cnm[/QUOTE
Valla cnm bende 15 gun once rahim filmi cektirdim evet agri oluyor ama benim o gun agrim oldu daha sonra hic olmadi o agrida tuplerine ilac bosaltiyolar ondan keske bilindik biyere gitseydin gecmis olsun cnm
Cnm evet agri oluyo tek gitmemek lazim ama soyle soyliyim dayanilmicak gibi degil zaten toplasan 5-6 dakika suruyo zaten cogu doktor bayilmiyo cunku tuplerine ilac bosalttigi icin o an tuplerine bakmak icin uyanik olman lazim nefes alip vermen lazim