• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filminden sonraki süreç

tosbik240

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
18
7
1
30
arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 1 şubat persembe gununde rahim filmi cektirdim ilk ve 3.gune kadar kanamam vardı. 4 gün antibiyotik verdi dr um. 4. gun bi bebek denemesi yaptik ama öldüm ağridan ne hikmetse. gozumden yas geldi ağrıdan. neyse, 5. gun pazartesi yani o gun de denedik. 6. gun yumurtlama günümdü. bisi yapmadik ama. 8. gun tam deneme aşamasındayken kanama oldu. bi an ne oldugunu anlamadim. sonra agriabasladi kasıklarımda. 10 ve 11. gun tekrar deneme yaptik. 12.gun bi bel ağrısı basladi ama anlatamama 5-6 gundür agri devam ediyo. son 4 gündür de goguagogus şiş ve hassas. adet e iki gun kaldi. sizce o kanama tutunma falan olabilir mi?. bu kadar bel ağrısı normal mi? o kanama normal mi? yorumlarinizi bekliyorum

Hsg kolay bir şey değil
Bikaç gün dinlenseydiniz
Hemen ilişki zarar mı verdi acaba
Doktorunuza danışın derim

biz islemde sonra sorduks bi sknti yok. iliskiye devamded ebilirsiniz.3 ay icinde kendiliginden olur zaten olmazsa gelirsiniz tejrar dedi.. acaba dr un isleminden sonra kanayan yer kabuk bagladiydi da yeniden mi kanattik diye düşünüyorumd oyle olsa ilk ve ikimci iliskide olmasi gerekmezmiydi. bu tamt8. gun oldu.

Geçen ay çektirdim bende doktorum çok güçlü antibiyotik verdi ve bu ay korunun dedi sebebinide hem filmle azda olsa bir radyasyon aldığımı ve antibiyotik içtiğim için kaliteli hamilelik durumu riske giriyor dedi ayrıca ilişki içinde hemen yapmayın çünkü içerisi işlemden geçti hassas bir süre bekleyin dedi bizde 15 gün ilişkiye girmedik. Bu yüzden hiç ağrı acı sızı hissetmedim kanamada olmadı. Bu ay denemelere başlıcaz hayırlısıyla rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

amiiin canim. tutmadi brnim de bu ay zaten. geldi adetim. obur aya caliscazcbizde insallah bakalim

Olsun Canım Herşeyin hayırlısını versin rabbim öbür ay güldürsün yüzünü inşallah. Benim pazar günü uygulamada yumurtlama günüm başlıyor gösteriyor bakalım inşallah rabbim bu ay verir. Ovülüasyon testi delicem bu ay belki olur. Gerçi neler denedim şimdiye kadar olmadı umutlanmaya korkar hale geldim

Back