• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filminden sonraki adet düzensizliği

zeytin_cekirdegi

Büyülü Bahçe
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
84
4
6
34
İstanbul
Kızlar merhaba,

26 aralık perşembe günü adetimin 2. günü rahim filmi çektirdim.
23 ocakta adet olmam gerekirken 18 ocakta oldum (hatta adetlerim akıntıyla başlardı bu sefer direk kanamam vardı)
normalde 5 gün adet olurken bu sefer 8 gün sürdü...

velhasıl bunları Rahim filmine bağlarken (HSG) bugün çok alakasız bir günde hatta tahminlerimce yumurtlama dönemimde kanamam var...
az ama lekeleniyorum bu neden oluyor sizce sıkıldım doktora gidip gelmekten zaten gebe kalamamak stres yaptı bide bunlar oluyor...

lütfen fikri olan biraz yardımcı olsun:50:

Ha, tamam o zaman. Nerde çektirdiniz, kaça, anestezili mi??

özel hastanede çektirdim ben beykoz kavacıkta diğer testler (hormon & spermogram) da dahil di bunun ayrı fiyatını bilmiyorum ama illa lazımsa öğrenmeyi denerim

anestezili değildi 10 dk lık yoğun bir ağrı oldu sonra ztn adet sancısına dönüyor ve git gide hafifledi...

özel hastanede çektirdim ben beykoz kavacıkta diğer testler (hormon & spermogram) da dahil di bunun ayrı fiyatını bilmiyorum ama illa lazımsa öğrenmeyi denerim

anestezili değildi 10 dk lık yoğun bir ağrı oldu sonra ztn adet sancısına dönüyor ve git gide hafifledi...

Ben izmirdeyim canım
Sağol. Belki devlette çektirmişsindor diye sordum.ben de çektiricem de ..:26:

kızlar ayın 18 inde adet olmam gerekiyordu çok az kahverengi akıntım vardı 19 unda çok az az devam etti bu gün yok...

bu normal olamaz dimi... stres oldum adet düzenim şaştı iyice :52:
lütfen bu konuda tecrübeleri olanlar birşeyler paylaşsın benle yoksa çok can sıkıcı oldu bu durumm

Back