Rahim filminden sonra hamile kalanlariniz varmi

Cicsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
495
537
53
28
Kizlar meraba bugunlerde surekli duydugum sey rahim filmi hamile kalan kadinlar aranizda var mi? Hamile kalan bugun rahim filmimin 3 gunu

Kafana takma böyle sözleri. Olanda var olmayanda. Kısmet. Kendini boşuna sterse sokmaktan başka birşey değil. Hayırlısı olur inşallah.

Kafana takma böyle sözleri. Olanda var olmayanda. Kısmet. Kendini boşuna sterse sokmaktan başka birşey değil. Hayırlısı olur inşallah.
Haklisinda ne bilim her ay birseye umut veriyoruz ne olacak bu halimiz acikcasi bilemiyorum

Haklisinda ne bilim her ay birseye umut veriyoruz ne olacak bu halimiz acikcasi bilemiyorum
Çok iyi anlıyorum seni. 2 senedir o umutu yaşatıyorum. Sabr et, en iyi zamanda hayarlısıyla anne olursun İnşallah.
Kendini beklentilere soktuğun zaman stesten olacağı varsada olmaz. Rahat ol. Her insana farklı şeyler iyi gelir. İnşallah zamanı geldiğinde seninde ilacın çıkacak biryerlerden.

Amin insallah yaa haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…