Rahim filminden sonra hamile kalanlar

Gebze'de bı klinikte çektirdim hayır hemen ilişki yaşayın dedi ağrı olduğu için 48 saat sonra birlikte olduk

Ben de bugün çektirdim izmit konrad da. Benim doktorum 3 4 gün korunma önerdi akıntı ağrı geçene kadar. İnşallah güzel haberler alırız. Bat ne zaman sizin az kalmış olmalı

Bende 23 ocakta çekildim adetten iki sonra bana da doktorum 4 5 gün yasak ara kanamalar olabilir demişti ama bende baya kanama oldu tüpler kapalı olup açıldığından heralde öyle dediler yumurtlama dönemini geçmişti beraberlik olduğundan yüne de umutla bekledim ama maalesef bu sabah hasta oldum bakalım doktor yarın ne diyecek bu ay ilaç kullanalım olmazsa gelecek ay aşılama deneyeceğiz inşallah tutar benle beraber isteyen herkesi

Bende 23 ocakta çekildim adetten iki sonra bana da doktorum 4 5 gün yasak ara kanamalar olabilir demişti ama bende baya kanama oldu tüpler kapalı olup açıldığından heralde öyle dediler yumurtlama dönemini geçmişti beraberlik olduğundan yüne de umutla bekledim ama maalesef bu sabah hasta oldum bakalım doktor yarın ne diyecek bu ay ilaç kullanalım olmazsa gelecek ay aşılama deneyeceğiz inşallah tutar benle beraber isteyen herkesi
Bana da acilen tüp bebek dediler

Gebe kaldınız mı bide ilk ay zararı yıkmaydı bende ilk ay hamile kaldm doktor riskli ilk ay dedi korktm

Back
X