Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım daha dün çektirdimÇocuk istiyorum olmuyor rahim filmi çekinmem kasım çok korkuyorum zor mu çektirenler anlatırmısınız nasıl yapılıyor
Canım ne kadar ödedinCanım daha dün çektirdimhiç korkma ben de çok korkarak gittim yalan değil ağrım oldu ama 10 saniye sürdü sadece sonra geçti anesteziye gerek yokmuş gerçekten dedim ama acı esigine de bağlı biraz ben biraz dayanıklı çıktım sanırım bu konuda ama gerçekten çok kısa süreli bir ağrı bence
725 ödedik canım 650 artı malzeme parası dediler ama o vajinaya takılan Demir şey beni huzursuz etti ondan plastik falan taktıkar malzeme çok gitti birazCanım ne kadar ödedin
Dayanırsın hiç korkma bittikten sonra gerçekten anesteziye gerek yokmuş diceksin inanKızlarrr dayanırım ama bazı yorumlarda çok kötü yazmışlardı inanın uyuyamıyorum sürekli onu düşünüyor um teşekkürler
AA ben 380 e cektirmistim o zaman peki sonuç neydi inşallah temiz725 ödedik canım 650 artı malzeme parası dediler ama o vajinaya takılan Demir şey beni huzursuz etti ondan plastik falan taktıkar malzeme çok gitti biraz![]()
demir mi düşünemiyorum plastik olmasını işlem den önce mi istediniz725 ödedik canım 650 artı malzeme parası dediler ama o vajinaya takılan Demir şey beni huzursuz etti ondan plastik falan taktıkar malzeme çok gitti biraz![]()
İnşallah inşallahDayanırsın hiç korkma bittikten sonra gerçekten anesteziye gerek yokmuş diceksin inan
Temiz çok şükür canım biz tüp bebek tedavisindeyiz erkek faktöründen dolayı başlamadan bana da bakmak istediler ama çok şükür bir şey cıkmadıAA ben 380 e cektirmistim o zaman peki sonuç neydi inşallah temiz
Yok canım onlar taktı ama acıtmıyor o da baskı oldu sadece ben rahat edemedim doktorum plastikle değiştirdidemir mi düşünemiyorum plastik olmasını işlem den önce mi istediniz
İnşallah kolay olur içim rahatladı biraz dayanırım acı olsada ama bazıları aşırı ağrılı doğum yapmak gibi felan yazmıştı korktum o yüzdenYok canım onlar taktı ama acıtmıyor o da baskı oldu sadece ben rahat edemedim doktorum plastikle değiştirdi
Hadi canım hayırlısı bende tüp Bebek düşünüyorum doktor hakan coksüer var oraya gidicem tüp bebek giderleri ne kadar hiç bir bilgim yok bir defa kimyasal gebelik geçirdim senin rahim filmi cekildiyse biraz bekle kendiliginden olur belki ben çektiğim ay oldu ama kimyasalTemiz çok şükür canım biz tüp bebek tedavisindeyiz erkek faktöründen dolayı başlamadan bana da bakmak istediler ama çok şükür bir şey cıkmadı
Ben de onları okuyarak ve çok korkarak gittim hatta son anda acaba anestezi istesem mi diye bile düşündüm ama gerçekten icin rahat olsun agrı oluyor evet ama çok kısa sürüyor 10 saniyelik dayanırsın benceİnşallah kolay olur içim rahatladı biraz dayanırım acı olsada ama bazıları aşırı ağrılı doğum yapmak gibi felan yazmıştı korktum o yüzden
Bizim erkek faktörü canım doktor deneyin yine dedi ama eşimin sperm sayısı az normal yollarla maalesef zor olmasıHadi canım hayırlısı bende tüp Bebek düşünüyorum doktor hakan coksüer var oraya gidicem tüp bebek giderleri ne kadar hiç bir bilgim yok bir defa kimyasal gebelik geçirdim senin rahim filmi cekildiyse biraz bekle kendiliginden olur belki ben çektiğim ay oldu ama kimyasal
Dayanırım evet çok teşekkür lerBen de onları okuyarak ve çok korkarak gittim hatta son anda acaba anestezi istesem mi diye bile düşündüm ama gerçekten icin rahat olsun agrı oluyor evet ama çok kısa sürüyor 10 saniyelik dayanırsın bence ☺