• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filminden çok korkuyorum ama olmam gerekiyor

Fatmanur Altan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
155
36
18
28
Bayanlar bu salı hsg cekicekler devlet hastanesinde çok korkuyorum nasıl davranmaliyim cnm çokta tatlıdir şimdi özelde çekin demeyin devlet hastanesinde cekmeliyim içinizde cekenleriniz varsa açıkça neler yaşadılar anlatabilirmisiniz?

Canım hiç korkma ben özele gittim ama anestezi ile olmadım doktor bile dedi yani anestezi para tuzagından başka bişey değil

Hsg filmi adet ağrısı gibi ağrı doktor dan doktorada farklılık gösterir eğer doktorun seni rahatlatıp işini iyibir şekilde yapıyorsa tamamdır en önemlisi kendini kesinlikle kasmaman kasarsan kanaman ve ağrın çok olur tüplerinin açık olup olmsdığına bakıcaklar aneztezi ile hiç birşey anlamıyosun 15 dk da kendine gelip normal yaşamına devam ediyorsun tabi ama özel hastaneler de pahalı oluyor tabi buda senin korkuna bağlı olanbirşey kendini sıkma muayane yapar gibi öncelikle başlıyo sadece içine ilaç verilirken bi ağrı oluşuyor ondada güçlü ol hiç bir şey olmaz

Hsg filmi adet ağrısı gibi ağrı doktor dan doktorada farklılık gösterir eğer doktorun seni rahatlatıp işini iyibir şekilde yapıyorsa tamamdır en önemlisi kendini kesinlikle kasmaman kasarsan kanaman ve ağrın çok olur tüplerinin açık olup olmsdığına bakıcaklar aneztezi ile hiç birşey anlamıyosun 15 dk da kendine gelip normal yaşamına devam ediyorsun tabi ama özel hastaneler de pahalı oluyor tabi buda senin korkuna bağlı olanbirşey kendini sıkma muayane yapar gibi öncelikle başlıyo sadece içine ilaç verilirken bi ağrı oluşuyor ondada güçlü ol hiç bir şey olmaz
Çok sağol cnm ya içimi rahatlattın cidden ben devlet hastanesinde cektiricem 2 gün sonra özel de sordum 750 tl 10 dakika için yazık günah kendini kasma diyosun ya o anda malesef reflex oluyo peki o aletler canını yakiyomu takarken ince cubuk falan varya enjekte ederken

Hayır canım ilk bacaklarını çatal bi vaziyette ikiye açıyosun zaten normal muayane eder gibi plastik bi ağızlık takılıyor sonrasında ilaç verilirken ilacı içeri verebilmek için ince aletleri var onu sokuyor işte diyorum ya kasmassan ah bile demeden çıkarsın yani

Back