evet arkadaşlar bir yıldır tedavi gördüğüm halde hamile kalamadım ve bir hafta önce rahim filmi çekildim ve sonuç karmakarışık olunca iki farklı doktora gösterdim. birisi filmi yenileyelim tüplerinde bi sorun yok gibi ama film çorba olmuş ilaç karın bölgene dağılmış derken diğer üreterden böbrelere taşındığını iki tüpümünde kapalı olduğunu ve laparoskopi olmamı önerdi. zaten anestezili olmama rağmen elim karnımda uyandım hiç öyle adet ağrısı gibi olmadı resmen ölecem sandım film çekildikten sonra beş güne yakın kanamam ve bir haftaya yakın ağrım vardı şu an kafam çok karışık üçüncü bi doktora sonucu gösterip karar vermek istiyorum. benm gibiialcın böbreğe taşındığı kişiler var mı acaba yol gösterecek.
canim çok üzüldüm kesinlikle iyi bir doktora gitmen lazım .
O kadar agri kanama olması normal degil zaten bende çektirdim anestezi yoktu ama o kadar acı sancı çekmedim günlerce sadece çekerken çok agri oldu . İlk isin güzel bi klinikte muayene olmak olsun kuzum
canim çok üzüldüm kesinlikle iyi bir doktora gitmen lazım .
O kadar agri kanama olması normal degil zaten bende çektirdim anestezi yoktu ama o kadar acı sancı çekmedim günlerce sadece çekerken çok agri oldu . İlk isin güzel bi klinikte muayene olmak olsun kuzum
evet zaten ben de şaşırdım yorumları okuduğumda dahi korkmadan gittim ama böbreklere gittiğini ilk defa gördüm. o doktorumda çok iyiydi ama beni buldu işte
evet zaten ben de şaşırdım yorumları okuduğumda dahi korkmadan gittim ama böbreklere gittiğini ilk defa gördüm. o doktorumda çok iyiydi ama beni buldu işte
Ben geçtiğimiz sene Aralık ayında çektirdim tüpler acık hiç bir sıkıntı yok esimdede bendede ama henüz hamile kalamadım bugun asilama yaptırdık insallah güzel haberler alırız
Ben geçtiğimiz sene Aralık ayında çektirdim tüpler acık hiç bir sıkıntı yok esimdede bendede ama henüz hamile kalamadım bugun asilama yaptırdık insallah güzel haberler alırız
Çok geçmiş olsun, bir yıl önce ben de çektirmiştim ama böbreklere taşındığını ilk kez duydum, kalıcı sıkıntı olmaz inşallah, önce ürolog ya da nefrolog görsün isterseniz. Onun dışında bir tüpte sıvı birikmesi ve genişleme olduğu için ben de laparoskopi olmuştum, ondan 2-3 ay sonra hamile kaldım.
Çok geçmiş olsun, bir yıl önce ben de çektirmiştim ama böbreklere taşındığını ilk kez duydum, kalıcı sıkıntı olmaz inşallah, önce ürolog ya da nefrolog görsün isterseniz. Onun dışında bir tüpte sıvı birikmesi ve genişleme olduğu için ben de laparoskopi olmuştum, ondan 2-3 ay sonra hamile kaldım.