- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
- Konu Sahibi kun fe yekunn
-
Amin inşallah,kaçıncı gün embriyon,eğer 5.günlük test yapabilirsin çikar
Bekle tabiki sakın erken yapma kendine ipratma,inşallah güzel sonuç alırsın5. gün ama korkuyorum, 12. gün kan testi için bekleyeceğim.
Bekle tabiki sakın erken yapma kendine ipratma,inşallah güzel sonuç alırsın
Merhaba, mesajınızı okuyunca bana umut oldunuz. tek tüpünüzde mi hidrosalpenks vardı? ve doğal yolla hamile kaldınız değil mi?Merhaba kızlar benimde rahim filminde hidrosalpenks çıktı doktor ameliyat dedi sol tüpü almamız lazım dedi çok canım sıkıldı moralim bozuldu adetin ilk günü gel dedi ve ben adet olmayı bekliyordum bi an önce ama hamile olduğumu öğrendim mm kızlar umudunuz yitirmeyin sakın her zaman dua edin ve bana da dua edin hafta ya kalp atışlarını duymaya gideceğizzz
Tüplerinizde sorun var muydu peki?Evet Allah'ım mucizesini yaşıyorum.
Nolur okurken dua edin.
2 ameliyattan sonra,
2 tüp bebek de denedim. Ve tutmadı.
Doğal yolla şu an 4+6 hamileyim.
Dün kese göründü.
Geçen hafta perşembe ogrendim. Şoka girdim inanamadık. Günlerce nabız 104 gezdim.
İnşallah rabbim kucağıma almayı sağlıkla nasip eder.
Tek tüpüm sorunluydu.Tüplerinizde sorun var muydu peki?
O zaman hasarlı tüp engel oluyordu demek kiTek tüpüm sorunluydu.
Fakat hamile kalmadan önce ameliyat olmuş tüpümü bağlatmıştım.
Evet engel oluyordu.O zaman hasarlı tüp engel oluyordu demek ki
Senin bir tüp açıkmış tabii benim ikisi se kapalıMerhaba kızlar benimde rahim filminde hidrosalpenks çıktı doktor ameliyat dedi sol tüpü almamız lazım dedi çok canım sıkıldı moralim bozuldu adetin ilk günü gel dedi ve ben adet olmayı bekliyordum bi an önce ama hamile olduğumu öğrendim mm kızlar umudunuz yitirmeyin sakın her zaman dua edin ve bana da dua edin hafta ya kalp atışlarını duymaya gideceğizzz
Arkadaşlar merhaba ben hidrosalpenks ameliyatı oldum dikkatimi çeken bir sey var genital bölgemde kötü koku oluyorfu yeni duş almana rağmen ameliyat sonrası hiç koku yok acaba o mu koku yapıyordu?
Tüp içindeki su enfeksiyonlu hale gelip hatta iltihaplı olduğu için rahme akıyor rahimden de vajinaya oradan iç çamaşırına akıp koku yapar. Ameliyattan sonra koku ve akıntı problemi hemen ortadan kalkıyor.Arkadaşlar merhaba ben hidrosalpenks ameliyatı oldum dikkatimi çeken bir sey var genital bölgemde kötü koku oluyorfu yeni duş almana rağmen ameliyat sonrası hiç koku yok acaba o mu koku yapıyordu?
Merhaba, ben ameliyat olmadan evvel kahve tonları uzayan bir akıntı geliyordu hidrosalpenks yüzünden dendi ameliyat oldum iki hafta evvel kesilir diye düşünmüştüm hala kahve akıntı devam ediyor ameliyatın etkisi mi eski akıntının devamımı anlayamıyorum inşallah ameliyatın etkisidir.Tüp içindeki su enfeksiyonlu hale gelip hatta iltihaplı olduğu için rahme akıyor rahimden de vajinaya oradan iç çamaşırına akıp koku yapar. Ameliyattan sonra koku ve akıntı problemi hemen ortadan kalkıyor.
Bende koku hiç olmadı, koku bilmem ama sarı yeşil akıntı sürekli olurdu. Doğumdan sonra ameliyata alındım, tüpüm alindiktan sonra akıntı problemi sonlandı.
5 at olacak kesinlikle ne akıntı problemli yaşıyorum ne ağrı problemi ne de bağırsak problemi yaşıyorum.
Tüpünüz alındı mı? Bağlandı mı?Merhaba, ben ameliyat olmadan evvel kahve tonları uzayan bir akıntı geliyordu hidrosalpenks yüzünden dendi ameliyat oldum iki hafta evvel kesilir diye düşünmüştüm hala kahve akıntı devam ediyor ameliyatın etkisi mi eski akıntının devamımı anlayamıyorum inşallah ameliyatın etkisidir.
AlındıTüpünüz alındı mı? Bağlandı mı?
alındığı halde akıntı problemin devam etmesi çok ilginç.Alındı
Merhaba geçti şükür kurtuldumalındığı halde akıntı problemin devam etmesi çok ilginç.
Belki sebebi başkadır.
Doktorunuzla görüştüğünde bizi de bilgilendirin.
İnşallah geçici bı durumdur.
Çok sevindim.Merhaba geçti şükür kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?