Rahim filminde hidrosalpenks çıkan?

Merhaba kızlar benimde rahim filminde hidrosalpenks çıktı doktor ameliyat dedi sol tüpü almamız lazım dedi çok canım sıkıldı moralim bozuldu adetin ilk günü gel dedi ve ben adet olmayı bekliyordum bi an önce ama hamile olduğumu öğrendim mm kızlar umudunuz yitirmeyin sakın her zaman dua edin ve bana da dua edin hafta ya kalp atışlarını duymaya gideceğizzz

Merhaba, mesajınızı okuyunca bana umut oldunuz. tek tüpünüzde mi hidrosalpenks vardı? ve doğal yolla hamile kaldınız değil mi?
benimde aynı şekilde, bir tüpümde hidrosalpenks var diğer tüpüm normal. 2 senedir fakat bebek olmadı. bana detay verebilirseniz çok mutlu olurum. bu şekilde olumlu mesaj okumak beni çok mutlu etti.

Tüplerinizde sorun var muydu peki?

Senin bir tüp açıkmış tabii benim ikisi se kapalı

Arkadaşlar merhaba ben hidrosalpenks ameliyatı oldum dikkatimi çeken bir sey var genital bölgemde kötü koku oluyorfu yeni duş almana rağmen ameliyat sonrası hiç koku yok acaba o mu koku yapıyordu?

Arkadaşlar merhaba ben hidrosalpenks ameliyatı oldum dikkatimi çeken bir sey var genital bölgemde kötü koku oluyorfu yeni duş almana rağmen ameliyat sonrası hiç koku yok acaba o mu koku yapıyordu?

Merhaba benim de 2 tüpüm kapatıldı ama ben öncesinde koku yaşamıyordum, onunla ilgili olduğunu sanmıyorum.

Tüp içindeki su enfeksiyonlu hale gelip hatta iltihaplı olduğu için rahme akıyor rahimden de vajinaya oradan iç çamaşırına akıp koku yapar. Ameliyattan sonra koku ve akıntı problemi hemen ortadan kalkıyor.
Bende koku hiç olmadı, koku bilmem ama sarı yeşil akıntı sürekli olurdu. Doğumdan sonra ameliyata alındım, tüpüm alindiktan sonra akıntı problemi sonlandı.
5 at olacak kesinlikle ne akıntı problemli yaşıyorum ne ağrı problemi ne de bağırsak problemi yaşıyorum.

Merhaba, ben ameliyat olmadan evvel kahve tonları uzayan bir akıntı geliyordu hidrosalpenks yüzünden dendi ameliyat oldum iki hafta evvel kesilir diye düşünmüştüm hala kahve akıntı devam ediyor ameliyatın etkisi mi eski akıntının devamımı anlayamıyorum inşallah ameliyatın etkisidir.

Tüpünüz alındı mı? Bağlandı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…