- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 18
- 26
- Konu Sahibi ananasmango
-
Galiba ya benim sağ tüp tamamen kapalıydı onu açtığını söyledi ama sağ tüpü nereye kadar göremiyorum ilaçtan rahimin içine dağılmış hepsiSanırım hastane bir başlamadan bide bittikten sonrakini koymuş
Bende hic bir sikinti yoktu 6 aydir deniorduk butun tahliler temiz cikmisti tup filmi de temiz cikmisti ama bazen yapisik olurmus ve film sirasinda gonderdikleri sivi acarmis ama sonuclarda temiz cikior bana sorarsan tup filminin etkisi oldu
Kızlar filmi çektim bi saat oldu çok şükür öncesi beklemek çok stres yaptı bende ama anestesiz çekildim biraz agrım oldu ama dayanilmiyacak gibi değil bi sıkıntı yokmuş ilk ilaç verildiğinde geçiş tam olmadı ama ikinci de tamamen oldu dedi doktor 3 ay normal deneyecez rabbim tüm isteyenlere biran önce hamileliği nasip etsinHiç korkacak bişey yok anestezi olduğundan bişey hissetmiyorsunuz
Hatta ben çok enerjik uyandım kalkıp gezesim geldi
Merhaba raporumu henuz doktora gosteremedim traporu atsam nedemek istiyor anliyormusunizSol tüpünüz kapalı ve rahim şekliniz Y şeklinde. Rahminiz sağda bulunuyor buda beni biraz şaşırttı, sol tüp için yumurta rezervi durumları nedir? Mutlaka düzeltilmesi gerekiyor histeroskopi için gün verildimi doktorunuzun yorumu ne oldu acaba?
Sol tüpünüz kapalı ve rahim şekliniz Y şeklinde. Rahminiz sağda bulunuyor buda beni biraz şaşırttı, sol tüp için yumurta rezervi durumları nedir? Mutlaka düzeltilmesi gerekiyor histeroskopi için gün verildimi doktorunuzun yorumu ne oldu acaba?
Canım evet sağ tüpün tamamen kapalı olduğunu, rahim şeklinin normal olduğunu, sol tüpünün ise açık olmasına rağmen belirlenemeyen bir sebepten(sıvı dolu olduğunu düşünüyorum) dağılım gerçekleşmediği yazıyor. Tüp bebek gibi hala umudunun olduğu yönünde seni cesaretlendirmek isterimMerhaba raporumu henuz doktora gosteremedim traporu atsam nedemek istiyor anliyormusuniz
Benimki de yorumlar mısınızSol tüpünüz kapalı ve rahim şekliniz Y şeklinde. Rahminiz sağda bulunuyor buda beni biraz şaşırttı, sol tüp için yumurta rezervi durumları nedir? Mutlaka düzeltilmesi gerekiyor histeroskopi için gün verildimi doktorunuzun yorumu ne oldu acaba?
Canım tabiki doktorunla zaten muhakkak görüşmüşsündür.Benimki de yorumlar mısınız
Sağolun yorumunuz için sağ tarafdan kimyasal geçirdim acaba ondan mi sol taraftan çocuk olma ihtimali düşük sanırım kusura bakmayın sizi yoruyorumCanım tabiki doktorunla zaten muhakkak görüşmüşsündür.
•Rahim şeklin normal, rahim ağzı ve gebelik için olumsuz gözlemlenen herhangi bir şekil bozukluğu yok,
•Sağ tüpünün açık olduğu fakat hafif bir genişleme olduğu göründüğü yazılmış.
•Sol tüpün ise açık fakat yapışkanlık gibi bir durum söz konusu olduğu için verilen sıvının gitse bile rahim zarının boyunca yayılım gerçekleşmiş.
Sağ taraf da hiç yumurtlama ağırdı hissetmedim ama sağ tarafdan düşük yaparken mahvoldum ağrıdanCanım tabiki doktorunla zaten muhakkak görüşmüşsündür.
•Rahim şeklin normal, rahim ağzı ve gebelik için olumsuz gözlemlenen herhangi bir şekil bozukluğu yok,
•Sağ tüpünün açık olduğu fakat hafif bir genişleme olduğu göründüğü yazılmış.
•Sol tüpün ise açık fakat yapışkanlık gibi bir durum söz konusu olduğu için verilen sıvının gitse bile rahim zarının boyunca yayılım gerçekleşmiş.
Ben böyle birşey söylemedim, inceleme raporunuzda da yazmıyor. Böyle bir durumda ihtimal azaltma gibi bir soruna sebep olmaz.Sağolun yorumunuz için sağ tarafdan kimyasal geçirdim acaba ondan mi sol taraftan çocuk olma ihtimali düşük sanırım kusura bakmayın sizi yoruyorum
Aşılama yapacağım tedirginim kafam karışık zaman ayırdığınız için sağolunBen böyle birşey söylemedim, inceleme raporunuzda da yazmıyor. Böyle bir durumda ihtimal azaltma gibi bir soruna sebep olmaz.
Ben böyle birşey söylemedim, inceleme raporunuzda da yazmıyor. Böyle bir durumda ihtimal azaltma gibi bir soruna sebep olm
Ben böyle birşey söylemedim, inceleme raporunuzda da yazmıyor. Böyle bir durumda ihtimal azaltma gibi bir soruna
Rica ederim. Benim 1. Ve 3. Aşılamam pozitif oldu.Aşılama yapacağım tedirginim kafam karışık zaman ayırdığınız için sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?