- 20 Ekim 2024
- 72
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi virginiawolf
-
çoğunluk ne diyorsa ona inanın bence. tıkalı değilse boşa alınmış olacak, tıkalı ise de dış gebelik riskini çoğaltıyor sanırım ama bence başka bir uzman hekimden daha görüş alın çok muallakta bir durum ve sağlığınızı etkileyecek. geçmiş olsunKızlar Allah aşkına bir bakın, önceki forumlarda istmoselim olduğundan bahsetmiştim ve doktor arayışındaydım. Herkesin çok önerdiği prof. Hasan Onur Topçuya gittim Alanyadan Ankara'ya. Fakat rahim filminde her doktorun açık dediği tüpüme Onur bey kapalı dedi. İstmosel tamirinin yanında benim tüpü de almam gerek dedi. Çok meşhur Cevat Bayrağa hsg sonucumu attım ve o da bu tüp açık diyor. Ben şimdi kime inanmaliyim kızlar?
Çoğunluk açık olduğunu söylüyor sağolun yanıtınız içinçoğunluk ne diyorsa ona inanın bence. tıkalı değilse boşa alınmış olacak, tıkalı ise de dış gebelik riskini çoğaltıyor sanırım ama bence başka bir uzman hekimden daha görüş alın çok muallakta bir durum ve sağlığınızı etkileyecek. geçmiş olsun
Cevat bayrak aKızlar Allah aşkına bir bakın, önceki forumlarda istmoselim olduğundan bahsetmiştim ve doktor arayışındaydım. Herkesin çok önerdiği prof. Hasan Onur Topçuya gittim Alanyadan Ankara'ya. Fakat rahim filminde her doktorun açık dediği tüpüme Onur bey kapalı dedi. İstmosel tamirinin yanında benim tüpü de almam gerek dedi. Çok meşhur Cevat Bayrağa hsg sonucumu attım ve o da bu tüp açık diyor. Ben şimdi kime inanmaliyim kızlar?
Bu saatte zahmet edip düzeltme yaptınız madem ben DE katkıDA bulunayım: Cevat Bayrak'aCevat bayrak a
Ben düzeltme yapmadım kime guveneyım demişsinizBu saatte zahmet edip düzeltme yaptınız madem ben DE katkıDA bulunayım: Cevat Bayrak'a
EvetAgahagsgggha cidden gecenın 12 sinde sizi düzeltme yorumu attığımı mı düşündünüz
Aslında bunu ben de düşünüyorum ama bayağı ağrılı geçmişti anestezi almamıştım ( herkes benim gibi olacak diye bir şey yok bazıları çok ağrısız atlatıyor )Canım en iyisi birdaha cekin
Aslında bunu ben de düşünüyorum ama bayağı ağrılı geçmişti anestezi almamıştım ( herkes benim gibi olacak diye bir şey yok bazıları çok ağrısız atlatıyor )
Aman uğraşamamEvetdedim herhalde edebiyat veya Türkçe öğretmeni tetiklendi
Bende anestezisiz oldum ilk gün ağrım oldu ondan sonra olmadı emin ol tüpünü aldirmaktansa o acıyı cekAslında bunu ben de düşünüyorum ama bayağı ağrılı geçmişti anestezi almamıştım ( herkes benim gibi olacak diye bir şey yok bazıları çok ağrısız atlatıyor )
Evett tabii ki öyle. Yalnızca kafamı karıştıran şey bunca doktorun tüp açık deyip de onur hocanın tıkanık olabilir demesiBende anestezisiz oldum ilk gün ağrım oldu ondan sonra olmadı emin ol tüpünü aldirmaktansa o acıyı cek
Fotoğrafını atsana e nabizda radyoloji kısmında vardırEvett tabii ki öyle. Yalnızca kafamı karıştıran şey bunca doktorun tüp açık deyip de onur hocanın tıkanık olabilir demesi
Hay allah gerçekten mi? Antalya ivf de çektirdim de çeken doktor sağ açık soldan da 2 defa gönderdim 2.de geçti demiştiSağ taraf kapalı. Raporda da sol tüpten geçiş oldu yazmışlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?