rahim filmi

Sabah medicana da çektiriyorum ben anestezili 1000 TL bu kadar pahalısını duymamıştım ama Dr m Prof ondan mı nedir bilemedim..acı eşiğim çok düşük korkuyorum şimdiden ama hast ortamı koşulları çok iyi, hijyen..önemseyemedik o yüzden..bakalım nasıl olacak..
Evet anestezili hsg çekimin oldu çok korktuğum için ağlayarak girdim ama tamamen psikolojik..bu konuda iyice hassaslastigimiz için böyle oluyor..
İşlem totalde uyuma uyanma 20 dk ama film süresi 2 dk bile sürmemiş sonuçlarda görünüyor süre zaten..
Ameliyathane de yapıldı çıplak ince bir önlük damar yolu açıp serum takıyorlar Dr m ve anestezi uzm geldi bi igne hemen uyudum uyandığımda hiç bişey yoktu 1 saat sonra kalktım çıktım..
2 gün ara ara lekeler ve çoook hafif ağrı oldu..7 gün ilişki yasağı ve antibiyotik verdi enfeksiyon riskine karşı..
Adetim bittikten sonra 3.gün yaptırmıştım.
7 gün sonrası yumurtlama günlerime de geliyor bu ay çok ihtimal vermedi dr ama Bn yinede takipliycem yine bakalım ne olacak..

Cumartesi günü istanbulda fulya açık emar tıp merkezinde çektirdim 500,00 tl verdim hiç acı falanda hissetmedim.

iyi günler bende pazartesi günü devlet hastanesinde HSG çekimi yaptırdım sol tüpüm kapalı çıktı ve sitresden ne yapıcağımı şaşırdım araştırmalar sonucu internette Echomar Dr.Cevat Bayrak beyi buldum bugün sabah erkenden gittim kendisi gerçekten çok ilgili ve çok yardımcı oldu ve sol tüpüm açıldı çok şükür allah razı olsun kendisi ve çalışanlardan .O yüzdentüpüm tıkalı diye hemen üzülmeyin bence başka bir yerde daha yaptırmakta fayda var.

Back