Rahim filmi

Meral3321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
68
29
88
34
Kizlar merhaba aranizda rahim filmi cekilen varmi duyduguma gore cok aci veeren bisiymis nasil c3kiliyor ve hamile kalan varmi

Kizkardesim cekti ve hamile kaldı. Ancak cok az anestezi aldi.

fikrim yok yaptırmadım fakat youtube'da videoları vardı sanırım hiç öyle acılı bi işlem gibi de durmuyordu ordan bi araştırın derim.

Hsg mi ? Daha deminbi başlıkta gördüm meraktan baktım netten cok acılı bir işlem değil diyır ama bilemiyprum hiç çektirmedim.
Merk içindeyim

Ben çektirdim.Acı hissetmedim hiç ve en fazla 2 3 dk sürdü.Yanında bir ped bulunduran, hafif kanaman olabilir çünkü..

Ben çektirdim.Acı hissetmedim hiç ve en fazla 2 3 dk sürdü.Yanında bir ped bulunduran, hafif kanaman olabilir çünkü..

Hsg mi ? Daha deminbi başlıkta gördüm meraktan baktım netten cok acılı bir işlem değil diyır ama bilemiyprum hiç çektirmedim.
Merk içindeyim
Ayy hiç merak edilecek bişey değil o kadar acı veren bişey ki çığlıklarım odayı inletmisti hasta bakıcı ve stajyerin ellerini tirnaklarimla kanatmistim acısız bi işlem olsa uyutularak yapılmaz

Ben çektirdim, sayılıdır hayatımda öyle acı çektiğim. . Öldüm sandım.
Üzgünüm , moral vermek isterdim ama doğruyu söylemeliyim.

Arkadaşım çektirdi benden hemen sonra, zerre kadar acı hissetmedim dedi.

Yani değişiyor demekki, ben de şaşırmıştım.

İkimiz de hamile kaldık, doğum yaptık, filmden hemen sonra olmasa da.

Merhaba, ben de zamaninda cektirdim fakat cektirdigim yerde ozel bir alet vardi agriyi kesen. Bu sebeple hic agri hissetmedim. Ha hamile de kalmadim.

Aklin varsa narkoz al bende cekdirdim ama narkoz aldm 10 dk icinde geri uyaniosum uyaninca alttan zonklama hissediosun kanaman oluyor ped al mutlaka

Ben çektirdim. Anestezi almadım. Yine yapılsa yine almam anestezi. Ağrı yok diyemem. Regl sancısı gibi. Benim regl zaten çok ağır geçer alışkınım belkide. 1 dk kadar basınçla kasıklarda rgl ağrısı gibi bir ağrı oluyor ve hemen ardından geçiyor. O kadar dişimi sıkarım derseniz almayın. Ama canım kıymetlidir acı eşiğim düşüktür diyorsanız anestezi alın. Bana ped ordan vermişlerdi.

Nerede cektirdigin onemli ,devlet hastanesi tercih etme ,
Birde bu cekim icin ozel merkezler var ,ozel cekim aleti masasi vs olan google dan arastir bulundugun ile gore

Ayy hiç merak edilecek bişey değil o kadar acı veren bişey ki çığlıklarım odayı inletmisti hasta bakıcı ve stajyerin ellerini tirnaklarimla kanatmistim acısız bi işlem olsa uyutularak yapılmaz

Ayy cok kotuymuş ya , nette bir sitede acı hissedilmez anasteziye gerek yok vs yazılmıstı tabi hic yaptrmadım bilemiyorum tecrubeler önemli benm ıcın :) korktm suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…