Ayy hiç merak edilecek bişey değil o kadar acı veren bişey ki çığlıklarım odayı inletmisti hasta bakıcı ve stajyerin ellerini tirnaklarimla kanatmistim acısız bi işlem olsa uyutularak yapılmazHsg mi ? Daha deminbi başlıkta gördüm meraktan baktım netten cok acılı bir işlem değil diyır ama bilemiyprum hiç çektirmedim.
Merk içindeyim
Acisi varmi canim duyduguma gore bir hafta bayagi aciyormusBen hsg den kısa bir süre sonra hamile kaldım
Igne vuruldunmu ondan sornaBen hsg den kısa bir süre sonra hamile kaldım
Oncesinden ilac iciyormusun peki canimBen çektirdim.Acı hissetmedim hiç ve en fazla 2 3 dk sürdü.Yanında bir ped bulunduran, hafif kanaman olabilir çünkü..
Sadece işlem esnasında deli gibi acıyor ama biter bitmez acısı dindi bendeAcisi varmi canim duyduguma gore bir hafta bayagi aciyormus
Hamile kaldinmi peki canimAklin varsa narkoz al bende cekdirdim ama narkoz aldm 10 dk icinde geri uyaniosum uyaninca alttan zonklama hissediosun kanaman oluyor ped al mutlaka
Ayy hiç merak edilecek bişey değil o kadar acı veren bişey ki çığlıklarım odayı inletmisti hasta bakıcı ve stajyerin ellerini tirnaklarimla kanatmistim acısız bi işlem olsa uyutularak yapılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?