Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer tüplerde tıkanıklık varsa hamile kalmaya engel olur.Siz zaten hamile kalabiliyormuşsunuz,size isteyeceklerini sanmam.Bebek istendiğinde yapılıyor genellikle.Hamile kalınıyormu diyemi
Başın neden ağrıyor diye anlamak için....Ne diye olacak, niye devamlı düşürüyorsun çocukları, rahim neden atıyor onları, tüplerde problem var mı vs.. görmek için...Korkacak bir durum yok, çektir.Arkadaşlar rahim filmi nedir neden yapılıyor 3 tane 4 ve 5 aylık bebeğim düştü biri de 10 haftalık rahim ağzına dikiş sayesinde 31haftalık 1 tane oğlum oldu 3 yaşında şuan ve geçtiğimiz 13 Aralık da 4 aylık bebeğimi kaybettim korkuyorum rahim filmini bilen varsa söylesin
Dr mi istedi,siz mi merak ettiniz rahim filmini?Hamile kalıyorum o konuda sıkıntım yok benim 4ve 5aylık olunca düşmesi sorunum benim gerçi 4 aylık olan doktor hatası yüzünden düştü
Ben tüpler için rahim filmi ,dediğiniz gibi rahim yapısını öğrenmek,bir sorun var mı anlamak içinde histeroskopi istenmişti.Rahim filmi sadece tüplerde tıkanıklık var mı diye değil, rahim yapısında bir anormallik var mı diye yapılır. Bir çok rahim çeşidi vardır. Ve bunu anlayabilmek sadece rahim filmiyle belli olur.
ben de aralıkta çektirdim 4 ay oldu tık yok bence şansa bırakma, 3 ay içinde olacak diye bir kesinlik yok sonuçtaMerhaba bugün rahim filmi çekildim çok şükür sorun çıkmadı eşimin de benimde bütün tetkikleri mız yapıldı sorun yok. Rahim filmi cekildkten sonra 3 ay içinde gebelik şansı yüksek diyorlar. Fakat Dr adetin 3. Günü gel bi baklm klomen başlarız iğne yaparz konusrz doğal yolladi olur dedi ama gitmeyi dusnmyorum en azından 1 2 ay sizce???
Merhaba bugün rahim filmi çekildim çok şükür sorun çıkmadı eşimin de benimde bütün tetkikleri mız yapıldı sorun yok. Rahim filmi cekildkten sonra 3 ay içinde gebelik şansı yüksek diyorlar. Fakat Dr adetin 3. Günü gel bi baklm klomen başlarız iğne yaparz konusrz doğal yolladi olur dedi ama gitmeyi dusnmyorum en azından 1 2 ay sizce???
Canım rahim filmi tüplerde sıkıntı var mı yada rahimde yapışıklık falan varmı diye çekiliyor.doktorun şüphelense isterdi ki çocuk dopurmuşsun muhtemelen genetik problem olabilirBen merak ettim eğer düşüklerle alakası varsa doktoruma söyleyip bende yaptırmak istiyorum araştırıyorum sadece