A aselfe Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2024 1 0 35 Dün 01:44 Konu Sahibi aselfe #1 Merhaba üç gün önce rahim filmi çektim 2.gün adet kanaması gibi görmeye başladım devam ediyo hala normal mi acaba
Merhaba üç gün önce rahim filmi çektim 2.gün adet kanaması gibi görmeye başladım devam ediyo hala normal mi acaba
Derya12344 Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2023 601 205 Dün 15:33 Konu Sahibi aselfe #2 aselfe .!.: Merhaba üç gün önce rahim filmi çektim 2.gün adet kanaması gibi görmeye başladım devam ediyo hala normal mi acaba Genişletmek için tıkla... Merhaba evet normal ilk önce normal kanama sonra lekelenmeye döner, genelde kısa sürer derler ama kişiden kişiye değişiyor benim çok uzun sürmüştü endişe etmeyin
aselfe .!.: Merhaba üç gün önce rahim filmi çektim 2.gün adet kanaması gibi görmeye başladım devam ediyo hala normal mi acaba Genişletmek için tıkla... Merhaba evet normal ilk önce normal kanama sonra lekelenmeye döner, genelde kısa sürer derler ama kişiden kişiye değişiyor benim çok uzun sürmüştü endişe etmeyin
merak dolu Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 215 45 24 Dün 19:53 Konu Sahibi aselfe #3 aselfe .!.: Merhaba üç gün önce rahim filmi çektim 2.gün adet kanaması gibi görmeye başladım devam ediyo hala normal mi acaba Genişletmek için tıkla... Bende gecen hafta cuma günü oldu hep kahverengi leke şeklinde 5 gün falan devam etti 2 3 gündür olmuyor
aselfe .!.: Merhaba üç gün önce rahim filmi çektim 2.gün adet kanaması gibi görmeye başladım devam ediyo hala normal mi acaba Genişletmek için tıkla... Bende gecen hafta cuma günü oldu hep kahverengi leke şeklinde 5 gün falan devam etti 2 3 gündür olmuyor