Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Şişli echomar ve Fulya açık MR merkezi. Ben ikisinde de çektirdim. Gönül rahatlığıyla bunlarda çektirebilirsin. Ama ikisi arasında tercih yap dersen ben Fulya açık MR I daha çok beğendimHerkeze merhabalar istanbulda en iyi rahim filmi çekebilen bir yer varmidir
Echomar kesinlikleHerkeze merhabalar istanbulda en iyi rahim filmi çekebilen bir yer varmidir
Çok teşekkür ederimMerhaba. Şişli echomar ve Fulya açık MR merkezi. Ben ikisinde de çektirdim. Gönül rahatlığıyla bunlarda çektirebilirsin. Ama ikisi arasında tercih yap dersen ben Fulya açık MR I daha çok beğendim
Evet orayı söyleyen bir çok kişi var doktor tercihiniz neydi pekiEchomar kesinlikle
Ben bayan çeksin dedim. Sonucu zaten Dr cevat yorumluyor. Sonra hemen o ay hamile kaldım. Ama maalesef düşük yaptım kısmetEvet orayı söyleyen bir çok kişi var doktor tercihiniz neydi peki
Anestezili mi oldunuz normal mi peki çok soru soruyorum kusura bakmayınBen bayan çeksin dedim. Sonucu zaten Dr cevat yorumluyor. Sonra hemen o ay hamile kaldım. Ama maalesef düşük yaptım kısmet
Adetin kesildikten sonra 10 gün içinde çektirmen gerek diye hatırlıyorum.Arkadaşlar bu rahim filmini isteğimiz zaman her hangi bi gün çektirebiliyormuyuz yoksa bir zamanı varmı
Adetinizin hemen bitimi çekiliyor.Arkadaşlar bu rahim filmini isteğimiz zaman her hangi bi gün çektirebiliyormuyuz yoksa bir zamanı varmı
Zamanı var. Adet bitiminden hemen sonra ya da en fazla 2, 3 gün içerisinde çekiliyor. Rahim ağzı genişliği bu günlerde daha açık olduğu için.Arkadaşlar bu rahim filmini isteğimiz zaman her hangi bi gün çektirebiliyormuyuz yoksa bir zamanı varmı