Rahim filmi

Merhaba bilgilendirme için çok teşekkürler. Bende bu hafta çektirmeyi düşünüyorum ama anestezisiz. Arveles içip gideyim diyorum. Ağrı eşiğim yüksektir ama yine de insan korkuyor. İnşallah kolay geçer

Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun simdiden merak etmeyin kısa sürüyor ve önemi çok fazla ben korktuğum için bir sene erteledim çok pismanim

Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun simdiden merak etmeyin kısa sürüyor ve önemi çok fazla ben korktuğum için bir sene erteledim çok pismanim
Teşekkür ederim Çekildikten sonra hamilelik durumu oldu mu? Ben de daha fazla beklememek adına çektireyim en azından varsa birşey göreyim dedim. Doktorlar görünürde hiçbir problem yok diyor. Herşey normal. Hsg yide deneyim. Rabbim vesile kılar inşallah, yine de herşeyin hayırlısını versin

Ben geçen ay çektirdim, bende yumurtalık tembelliği vardı uzun suredir gebelik istiyorum başka da bir problem yoktu meğer rahmimin üst kısmında perde varmış alanı daraltiyormus düşük riskini artırıyormus, tupumunde teki tıkalıymış, doktorum doğal yolla kal düşük olursa gel ya da önceden düzeltelim dedi ben o riske giremedim 5 gün önce ameliyat oldum bu ay korunuyorum sonraki ay şansımızı denicez Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Amin inşallah canım. Çok geçmiş olsun. İyiki de ameliyat olmuşsun. İhtimallerle yine bekleyecektin. Zaman kaybı. Şimdi kafan rahat olur. Bende çektireyim kafam rahat etsin diye düşündüm. Rabbim hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar versin inşallah hepimize

Çok çok teşekkür ederim Amiinn, inşallah en yakın zamanda hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…