Bende kayserideyim o yüzden sordum, devleti şehir hastanesini fakülteyi aradım çekmiyoz dediler bende Çarşamba günü Tekden de çektireceğimKayseri.
Bugün üniversite hastanesine geldim.meger burada cekilmiyormus. Özele gitmek gerekiyormus
5 yıl önce çektim anestesiziz çok zordu halbuki bana çok basit olduğunu söylemişlerdi. Tüplerim tıkalıydı laparaskopi oldum çok şükür bir kızım war.. rahim filmi üzerine gebe olanlarda war çewremde son film çeken geçen ay anestezili 2bine çekmişti yanılmıyorsamRahim filmi çektirenler deneyimlerini paylaşabilir mi, ne zaman çekiliyor ağrılı mı, ücreti ne kadar, çektirdikten sonra gebelik oluştu mu
Kızlar rahim filminden sonra regli gecikmesi yaşadınız mı4 gün önce özelde anestezili çekildim ücret 3600+565 muayene ücreti ödedim
Ağrım hiç olmadı tüplerim açık çıktı çok şükür, çok az kanamalarım oluyor o kadar. Prolaktinim yüksek çıktığı için şuan ilaç kullanıyorum umarım bu ay hamiş kalırım
Daha regli olmadım canım 10 günüm varKızlar rahim filminden sonra regli gecikmesi yaşadınız mı
Benim de bugün yarın olmam lazım ama ne ne bel ağrım var ne bacak yumurtlamadan sonra kasık ağrılarım oldu ateş basmaları filme güveniyorum bu ay inşallah hamileyimdirDaha regli olmadım canım 10 günüm var
Benimde yumurtlamadan beri regli ağrısı gibi ağrılarım oluyor rahmime sancılar girip çıkıyor bende bir umut çokta kaptırmak istemiyorum kendimiBenim de bugün yarın olmam lazım ama ne ne bel ağrım var ne bacak yumurtlamadan sonra kasık ağrılarım oldu ateş basmaları filme güveniyorum bu ay inşallah hamileyimdir
Aynen canım hayat bir gece ıçuykudan uyandım birkaç gün ne sağa ne sola yatamadım sonra hafifledi acaba filmden mi diyorum ama nete baktım film bu tarz ağırlar yapmazmış filmden sonra hamile kalan çok var inşallah ikimizde hamileyizdir sen stres yapma birde bu süreçte güzel beslen meyve ye sebze bol ye kafeinden uzak dur bir de bol bol dua etBenimde yumurtlamadan beri regli ağrısı gibi ağrılarım oluyor rahmime sancılar girip çıkıyor bende bir umut çokta kaptırmak istemiyorum kendimi
Her zaman dua ediyorum, meyve tüketiyorum canım kuruyemişte yiyorum hayırlısı olsun hiç stresim yok artık olursa olur olmazsa da birdaha ki ay inşallahAynen canım hayat bir gece ıçuykudan uyandım birkaç gün ne sağa ne sola yatamadım sonra hafifledi acaba filmden mi diyorum ama nete baktım film bu tarz ağırlar yapmazmış filmden sonra hamile kalan çok var inşallah ikimizde hamileyizdir sen stres yapma birde bu süreçte güzel beslen meyve ye sebze bol ye kafeinden uzak dur bir de bol bol dua et
Herşeyin hayırlısı aynen öyleHer zaman dua ediyorum, meyve tüketiyorum canım kuruyemişte yiyorum hayırlısı olsun hiç stresim yok artık olursa olur olmazsa da birdaha ki ay inşallah
Çelildiğin ay adet gecikmesi ya da ağrı yaşadın mı canımÇektirdikten 1 yıl sonra hamile kaldım, ağrılı ama dayanılırdı.
Tam tersine adetim erken gelmişti ilk ay, ağrıyı hatırlayamadım şuan.Çelildiğin ay adet gecikmesi ya da ağrı yaşadın mı canım
Anladım canım sağolTam tersine adetim erken gelmişti ilk ay, ağrıyı hatırlayamadım şuan.
Ben dün tam günümde regl oldum canım ama o kadar ağrıdı ki anlatamam muhtemelen filmden oldu ama hayırlısı dedim senden haber bekliyorum canımHer zaman dua ediyorum, meyve tüketiyorum canım kuruyemişte yiyorum hayırlısı olsun hiç stresim yok artık olursa olur olmazsa da birdaha ki ay inşallah
Umarım o kadar ağrı yaşamam bende bu ay umutlu değilim kuzum hayırlısı olsunBen dün tam günümde regl oldum canım ama o kadar ağrıdı ki anlatamam muhtemelen filmden oldu ama hayırlısı dedim senden haber bekliyorum canımdua edicem
Canım var mı bir gelişmeUmarım o kadar ağrı yaşamam bende bu ay umutlu değilim kuzum hayırlısı olsun
Henüz yok canım beklemedeyim, psikolojik değişse eğer bazı belirtiler var şimdilikCanım var mı bir gelişme
Hayırlısı inşallah kuzumHenüz yok canım beklemedeyim, psikolojik değişse eğer bazı belirtiler var şimdilik
Merhaba konu eskimiş ama çektirdiniz mi hsg yi? Ağrı durumu nasıldı bilgi verebilir misiniz? Çektirdikten sonra hamilelik oluştu mu? Bende bu hafta Tekden hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum. Ağrı olursa diye korkmuyor da değilim. Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.Bende kayserideyim o yüzden sordum, devleti şehir hastanesini fakülteyi aradım çekmiyoz dediler bende Çarşamba günü Tekden de çektireceğim
Bir sene önce konuyu acmissiniz ama belki araştıran olur diye bende yorumlamak istedim İstanbul Pendik yüzyıl Hastanesi'nde anestezili 12 bin TL çektirdim + 1000 TL anestezi için kan ücreti. Çok endişelendim ama çok kısa sürdü kısa ağrısız bir işlem ben anestezi siz dayanamam diye düşündüm korktukca kasilirim ağrım olur diye bu şekilde tercih ettimRahim filmi çektirenler deneyimlerini paylaşabilir mi, ne zaman çekiliyor ağrılı mı, ücreti ne kadar, çektirdikten sonra gebelik oluştu mu