• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi

sudefiliz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-8
Puanlar
1
Merhaba kızlar dün düşük yaptım bu 3 oluyor 2 aylık oluyor düşüyor rahim filmi çektirmek istiyorum devlette nereye hangi doktora gitmem gerekiyor aşamalar neler anlatırmısınız

Kan uyuşmazlığına baktırdınız mı

Merhaba kızlar dün düşük yaptım bu 3 oluyor 2 aylık oluyor düşüyor rahim filmi çektirmek istiyorum devlette nereye hangi doktora gitmem gerekiyor aşamalar neler anlatırmısınız
Adet bitiminden 1-2 gün sonra gelmeniz tavsiye ediliyor. Kadın doğum doktoru yönlendiriyor. Ben çekilmedim hiç ama doktorum önerdi belki çekilirim. YouTube da videosu var. Radyologlar çekiyor sanırım.

Adet bitiminden 1-2 gün sonra gelmeniz tavsiye ediliyor. Kadın doğum doktoru yönlendiriyor. Ben çekilmedim hiç ama doktorum önerdi belki çekilirim. YouTube da videosu var. Radyologlar çekiyor sanırım.
Randevu alim ozaman kadın doguma

Randevu alim ozaman kadın doguma
Her şekilde alacaksınız zaten sonuç için. Ben dediğim gibi hiç çektirmedim ama kadın doğum doktorum rahim filmi çekeriz dedi oradan yola çıkarak söyledim

Devlette uyutarak öı çekiyorlar

Back
X