Devlet hastanelerinde kadin dogum bolumunde cekiliyor. Sigortaniz varsa ucret odemezsiniz. Anestezili veya randevu ile ilgili sorun yasarsaniz ozelde cekim yapilabilir. Devlet hastanesi anestezi vermiyor cunku.merhabalar, ben 1 senedir gebe kalamiyorum bi kac kes devlet hastanesine gittim ilk randevude papsmear testi yaptilar ikincisinde kan aldilar. bide doktor hanim rahim filmi önermişti. ozaman kağıt a yazip göndermişti beni ve ben ne oldugunu bilmiyordum bugun kan verdim ve doktora sormayi unutdum oyuzden orda calisan sekretere sordum bu test(rahim filmi ) icin istediğim zaman gelebilirmiyim diye ve bana bu hastanede yapilmadigini söyledi nerde yapabileceğimi sordugumdada bilmedigini söyledi.
online rahim filmi ceken yerlere baktim fakat hep özel ve cok pahalı.
sizlere sormak istediğm ücretsiz istanbul Avrupa yakasinda yapan bir yer varmi yada uygun fiyatli güzel bir yer.
yada en azindan önereceğiniz bir yer
evt eşim sperm testi yapti ve sonuçları temiz çıktıeşiniz tahlil verdi mi?
sağolun bilginiz için ben bir bakyimdiğer yerlere göre uygun fiyatlımı bilmiyorum ama rahim film i için açık ara şişli ecomar cevat bayrak (özel bir yer)
anladım fakat benim gittiğim devlet hastanesinde maalesef yapmıyorlarmis oyuzden sordum acaba hangi hastaneler ozaman yapiyor yapan varmı diye. yinede sağolunDevlet hastanelerinde kadin dogum bolumunde cekiliyor. Sigortaniz varsa ucret odemezsiniz. Anestezili veya randevu ile ilgili sorun yasarsaniz ozelde cekim yapilabilir. Devlet hastanesi anestezi vermiyor cunku.
Devlet hastanesi de anestezi veriyor cuma günü gidip çekecemDevlet hastanelerinde kadin dogum bolumunde cekiliyor. Sigortaniz varsa ucret odemezsiniz. Anestezili veya randevu ile ilgili sorun yasarsaniz ozelde cekim yapilabilir. Devlet hastanesi anestezi vermiyor cunku.
Ben ankaradayim sehir hastanesinde cektirdim vermediklerini soylediler.Devlet hastanesi de anestezi veriyor cuma günü gidip çekecem
Doğrudur bazı hastaneler vermiyor acaba nedenBen ankaradayim sehir hastanesinde cektirdim vermediklerini soylediler.
Bilmiyorum ki vermediklerini soylediler bende bisey olmaz dayanirim diye girdim bilseydim ozelde anestezili cektiririm cok zor gecmisti.Doğrudur bazı hastaneler vermiyor acaba neden
Çok geçmiş olsunBilmiyorum ki vermediklerini soylediler bende bisey olmaz dayanirim diye girdim bilseydim ozelde anestezili cektiririm cok zor gecmisti.
Merhabalar genelde özeller çekiyor ben geçen sene 800 e çektirmiştimmerhabalar, ben 1 senedir gebe kalamiyorum bi kac kes devlet hastanesine gittim ilk randevude papsmear testi yaptilar ikincisinde kan aldilar. bide doktor hanim rahim filmi önermişti. ozaman kağıt a yazip göndermişti beni ve ben ne oldugunu bilmiyordum bugun kan verdim ve doktora sormayi unutdum oyuzden orda calisan sekretere sordum bu test(rahim filmi ) icin istediğim zaman gelebilirmiyim diye ve bana bu hastanede yapilmadigini söyledi nerde yapabileceğimi sordugumdada bilmedigini söyledi.
sizlere sormak istediğm ücretsiz istanbul Avrupa yakasinda yapan bir yer varmi yada uygun fiyatli güzel bir yer.
Şişli echomar 1700 tl çekiyor perşembe günü çektireceğimmerhabalar, ben 1 senedir gebe kalamiyorum bi kac kes devlet hastanesine gittim ilk randevude papsmear testi yaptilar ikincisinde kan aldilar. bide doktor hanim rahim filmi önermişti. ozaman kağıt a yazip göndermişti beni ve ben ne oldugunu bilmiyordum bugun kan verdim ve doktora sormayi unutdum oyuzden orda calisan sekretere sordum bu test(rahim filmi ) icin istediğim zaman gelebilirmiyim diye ve bana bu hastanede yapilmadigini söyledi nerde yapabileceğimi sordugumdada bilmedigini söyledi.
Merhaba çektirdinizmi nasıl geçtiŞişli echomar 1700 tl çekiyor perşembe günü çektireceğimc kollu cihazlar sayesinde ağrı sıfır oluyormuş
Evet çektirdim merhaba herhangi bir sorun sıkıntı yok tüpler açık rahim normal, iyi ki echomar diyoruumm inanılmaz iyiydiÇok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?