• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim Filmi

muallimcicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
173
41
48
32
Arkadaşlar suan adet oldum. Bir hafta sonra rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Ama eşimden bir buçuk ay kadar ayrı olacağım. Rahim filminin ise yaraması için hemen o ay ilişki mi olması gerek? İki yıldır çocuğumuz olmuyor. Ve bu İstanbul Avrupa yakasında onerebileceginiz bir doktor varsa çok sevinirim . Çok tedirgin oluyorum. Anestezili istiyorum

Arkadaşlar suan adet oldum. Bir hafta sonra rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Ama eşimden bir buçuk ay kadar ayrı olacağım. Rahim filminin ise yaraması için hemen o ay ilişki mi olması gerek? İki yıldır çocuğumuz olmuyor. Ve bu İstanbul Avrupa yakasında onerebileceginiz bir doktor varsa çok sevinirim . Çok tedirgin oluyorum. Anestezili istiyorum
Merhaba. Ben iki kez cektirdim rahim filmi ilki 6 yil once ve gebelik olmadi sonrasinda bende umutluydum sizin gibi. Ozel merkezde cektir mutlaka onların aletleri makinalari daha az can acıtıcı. Devlette yarım biraktirdim çok canımı yaktılar ama cok rahat cektirenlerde var tabi. Echomarda çektirdim gecen hafta 650 tl sislide

Rahim filmi ben de çektirdim o ay hamile kalırsın dediler hamile kalmadım. Olacak diye umutlanmayın bence. Olursa zaten harika olur olmazsa da canınızı sıkmayın.

O ay ve devamndaki 3-4 ay ihtml yukselyor diyorlar..bende etkili olmadi maalesef..anestezili cok kolay oluyor ..yaniniza ped almyi unutmyin..sonrasnda biraz kanama olablyor..toplm 15dk faln sürüyor..

Anesteziden ziyade yeni nesil cihazlar kullanan bir merkezde cektirmenizi oneririm yanlis hatirlamiyorsam c kollu biseydi ismi. Ben anadolu yakasinda cektirdim ve ne agri ne aci nede kanama yasamadim toplam 5dk falan surdu. Aci esigim cok cok dusuktur o yuzden oneriyorum sizede. Sonrasinda hamilelik ihtimalini tupler kapali ise aciliyor ya o yuzden soyluyorlar bende olmadi tuplerimde sorun yoktu

Merhaba ben geçen sene şişli echomarda çektirdim çok ama çok tedirgin gitmiştim ama korktuğum gibi değildi keşke daha rahat olsaydm sizede tavsiye ederim sadece küçük bi an ince bi regl ağrısı oldu başka bişe yok tavsiye ederim boşyere anestezi almayın derim

Merhaba. Ben iki kez cektirdim rahim filmi ilki 6 yil once ve gebelik olmadi sonrasinda bende umutluydum sizin gibi. Ozel merkezde cektir mutlaka onların aletleri makinalari daha az can acıtıcı. Devlette yarım biraktirdim çok canımı yaktılar ama cok rahat cektirenlerde var tabi. Echomarda çektirdim gecen hafta 650 tl sislide
Anestezili mi çektirdiniz acaba adetin bittiği gün mü gittiniz. Tam ben adetitim bittiği gün İstanbul’da olacağım. O yüzden hemen yer bulmam lazım.

Rahim filmi ben de çektirdim o ay hamile kalırsın dediler hamile kalmadım. Olacak diye umutlanmayın bence. Olursa zaten harika olur olmazsa da canınızı sıkmayın.
Klomen kullandım. İki aydır femara ve çatlama ignesi kullanıyorum polikistik var bende. Eşimde yok sıkıntı. Tabii tedavi öncesi denemediğim kür de kalmadi. Sogan, incir, havuç, sütlü maydonoz buhari... işe yaraması için tüplerim kapalı olup rahim filmi sonrası açılması lazım sanırım. Tüplerde sıkıntı yoksa yine değişen bir şey olmayacak :( Bazen diyorum tüplerim kapalıysa en azından başka çözüm yolları olur rahim filmiyle belki olur çocuk.

Anesteziden ziyade yeni nesil cihazlar kullanan bir merkezde cektirmenizi oneririm yanlis hatirlamiyorsam c kollu biseydi ismi. Ben anadolu yakasinda cektirdim ve ne agri ne aci nede kanama yasamadim toplam 5dk falan surdu. Aci esigim cok cok dusuktur o yuzden oneriyorum sizede. Sonrasinda hamilelik ihtimalini tupler kapali ise aciliyor ya o yuzden soyluyorlar bende olmadi tuplerimde sorun yoktu
Anladım o zaman ben o C kollu dediklerinizi araştırayım

Bende çektirdim bu ay hamile değilim ama çok ilaç kullandım enfeksiyon kaptım çok kolay bir işlem anestezili çektirdim ama kanamam oldu 3 gün kapalı olduğu için benim sanırım

Anestezili mi çektirdiniz acaba adetin bittiği gün mü gittiniz. Tam ben adetitim bittiği gün İstanbul’da olacağım. O yüzden hemen yer bulmam lazım.
Hayır anestezili değil. Muayene gibi düşünün biraz daha uzun sürüyor sadece. Genelde adet bitiminde cekiliyor gebelik şüphesi olmasin diye. Ben adete yakın cektirdim dr kontrol etti daha yumurtan catlamamis bile gebelik olamz dedi onay verdi cektiler

Merhaba ben geçen sene şişli echomarda çektirdim çok ama çok tedirgin gitmiştim ama korktuğum gibi değildi keşke daha rahat olsaydm sizede tavsiye ederim sadece küçük bi an ince bi regl ağrısı oldu başka bişe yok tavsiye ederim boşyere anestezi almayın derim
randevuyu nasil aldin canim ilk doktirla mi gorusuosun ayni gun hemen cekilio mu? rahim filmi ucreti disinda badka ucret aliniomu

Kendi doktorum rahim filmi çektirmemi istemişti ve echomarı önermişti bende telefonla arayıp randevu aldım ama adet bitimindeki 2 yada 3 güne veriyolar genelde sadece 650 tl film ücreti ödedim geçen sene bunseneki fiyat nedir bilmiyorum

kesinlikle hç düşünmeden Cevat Bayrak hocaya gidin...

Back