- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi Nimet yardim
sağlıklı olsunda sonuc artikSamsunu bilmiyorum canim ama küçük yerlerde daha pahali oluyor sanirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlıklı olsunda sonuc artikSamsunu bilmiyorum canim ama küçük yerlerde daha pahali oluyor sanirim.
Yaa evet en önemlisi o . Insallah sonuçlarimiz guzel cikar.sağlıklı olsunda sonuc artik
inşallahYaa evet en önemlisi o . Insallah sonuçlarimiz guzel cikar.
Hsg oncesi antibiyotik kullandiniz mi ? Bende haftaya cektiricem de.Merhaba, 2 hafta önce çektirdim bende anestezili. hiç bir ağrı hissetmiyorsunuz çıktığımda ağrı kesici de vurdular zaten hiç bir şey hissetmedim. 3 4 gün lekelenme oluyor Denizli'de özel hastanede 550 TL'ye çektirdim ben.
Yok kullanmadım. Sadece işlemden sonra enfeksiyon kapmamak için iğne vurdular sanırım o antibiyotikti. Hemşire enfeksiyon kapma diye yapıyoruz bunu demişti.Hsg oncesi antibiyotik kullandiniz mi ? Bende haftaya cektiricem de.
Merhaba, 2 hafta önce çektirdim bende anestezili. hiç bir ağrı hissetmiyorsunuz çıktığımda ağrı kesici de vurdular zaten hiç bir şey hissetmedim. 3 4 gün lekelenme oluyor Denizli'de özel hastanede 550 TL'ye çektirdim ben.
Ben ünüversite hastahanesinde çektirdim anestezisiz gayet de kolay geçti çok az bi acı hissettim ilacı verirken oda ben eylül ayında 200 tl verip çekmiştim
Ben geçikme değil de aksine daha erken regl oldummerhaba arkadaşlar sizlerde rahim filmi çektirmişsiniz çektirdiğiniz ay adet gecikmesi yaşadınız mı
devlet te her hastane çekmiyor canım, yeni cihazlar acıtmıyor önceden altan çekim oluyormuş o can yakıyormus ama benim üstten çekim oldu acı hissetmedim tek can yakan içine verdikleri ilaç oluyor canım onun dısında korkmaBayanlar rahim filmi can yakan birşey mi doktor çektirmemi istedi devlette paralı mi oluyor bilen varsa yardımcı olabilirmi![]()
devlet buunn için aneztezi yapmaz canımAnestezi ile yapılıyor canım
Ben geçikme değil de aksine daha erken regl oldum
Canım. Sen adet gecikmesi yaşadınmı filmden sonradevlet te her hastane çekmiyor canım, yeni cihazlar acıtmıyor önceden altan çekim oluyormuş o can yakıyormus ama benim üstten çekim oldu acı hissetmedim tek can yakan içine verdikleri ilaç oluyor canım onun dısında korkma
Bayanlar rahim filmi can yakan birşey mi doktor çektirmemi istedi devlette paralı mi oluyor bilen varsa yardımcı olabilirmi![]()
Ne demek canım sen sağol herkesin gönlüne göre versin rabbim inşallahanladım canım çok sağolasın![]()
Ne demek canım sen sağol herkesin gönlüne göre versin rabbim inşallah![]()
hayır canım yaşamadm ama çektirdikten sonra sen yine bi ağrı kesici al ne olur olmazCanım. Sen adet gecikmesi yaşadınmı filmden sonra
Yok ben çektirdim şuan bir hafta adetim gecikti o yüzden sormak şstedimhayır canım yaşamadm ama çektirdikten sonra sen yine bi ağrı kesici al ne olur olmaz