- 22 Kasım 2019
- 527
- 300
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nimet yardim
Bayanlar rahim filmi can yakan birşey mi doktor çektirmemi istedi devlette paralı mi oluyor bilen varsa yardımcı olabilirmi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anestezi ile yapılıyor canımBayanlar rahim filmi can yakan birşey mi diktir çektirmemi istedi devlette paralı mi oluyor bilen varsa yardımcı olabilirmi![]()
Devlette aneztezi ile mi yapiyor acaba ücret ne kadar bilgininiz varmiAnestezi ile yapılıyor canım
Bı bılgım yok canım parasal açıdan ama dogum dan bıle acıymış o yuzden anestezı iyi olur bence tup bebek merkezınde çalışan hemsıre bı ablam soylemıstıDevlette aneztezi ile mi yapiyor acaba ücret ne kadar bilgininiz varmi
Siz çektirdinizmiDoğum dan zor
Ben çektirmedim teyzem çekti beraber hastnye gittikSiz çektirdinizmi
Korktum şimdi ya öyle deyinceBen çektirmedim teyzem çekti beraber hastnye gittik
cnm bende cektircm onumuzdeki ayKorktum şimdi ya öyle deyince![]()
Yok canım bende bu aY çektirmeyi dusunuyorumMerhaba canın bir şey soracam sen rahim filmi çektirdinmi çektirdiysen nerede çektirdin
Çektirmeye korkuyorum açıkcasıYok canım bende bu aY çektirmeyi dusunuyorum
bende adet olup bitince cektircm hsg anesteziliBende haftaya cektiriyorum hsg. Anestezili istedim . Allah yar ve yardimcimiz olsun cümlemizin![]()
Hangi ilde acaba? Bende bir kac yere sordum acibadem 7 bin dedi mesela :)bende adet olup bitince cektircm hsg anestezili
Bizim burada gittiğim ozelhastanenin fiyatı yuksekmis
Burada yazılanlar baska iller cok uygun
Benim hastanede cektiren arkadaşlar 2ye yakın fiyat dedi
nebilim burada heeks 600vs dedi anlamadimHangi ilde acaba? Bende bir kac yere sordum acibadem 7 bin dedi mesela :)
Kendi gittiğim ozel doktor 3 bin dedi.
Ankara baskentte yaptırıyorum. Gayet makul fiyatlar. Bugun reglimin ilk gunu benim![]()
Samsunu bilmiyorum canim ama küçük yerlerde daha pahali oluyor sanirim.nebilim burada heeks 600vs dedi anlamadim
Ben enaz 2duydum dahafazla olurmu bilmiyorim ekimde 1.5cekilmis belkide 2yide geçti samsundayım