• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RAHIM FILMI

Ben ünüversite hastahanesinde çektirdim anestezisiz gayet de kolay geçti çok az bi acı hissettim ilacı verirken oda ben eylül ayında 200 tl verip çekmiştim

Devlet hastanesinde anestezi olmuyor herkesin rahim durumu farklı o yüzden acısıda farklı siz en iyisi kendiniz yaşayın korkulu anlatımlara çok fazla takılmayın beş dakikalık bir işlem oluyor bende geçen sene korkup tedaviyi başlamadan bıraktım şimdi pişmanım çünkü her ay bişeye bakılıyorbu da zamandan gidiyor

bayıltarak yapılan yerlerde yaptırın ben çektirmedim fakat duyumlarıma göre kolayda bir işlem değil tıkalı tüpünüz varsa o açılacak kendinize stres yaşatmaktansa bayıltılarak çektrmek en doğrusu olur

Bende haftaya cektiriyorum hsg. Anestezili istedim . Allah yar ve yardimcimiz olsun cümlemizin :KK43:
bende adet olup bitince cektircm hsg anestezili
Bizim burada gittiğim ozelhastanenin fiyatı yuksekmis
Burada yazılanlar baska iller cok uygun
Benim hastanede cektiren arkadaşlar 2ye yakın fiyat dedi

bende adet olup bitince cektircm hsg anestezili
Bizim burada gittiğim ozelhastanenin fiyatı yuksekmis
Burada yazılanlar baska iller cok uygun
Benim hastanede cektiren arkadaşlar 2ye yakın fiyat dedi
Hangi ilde acaba? Bende bir kac yere sordum acibadem 7 bin dedi mesela :)
Kendi gittiğim ozel doktor 3 bin dedi.
Ankara baskentte yaptırıyorum. Gayet makul fiyatlar. Bugun reglimin ilk gunu benim :110:

Hangi ilde acaba? Bende bir kac yere sordum acibadem 7 bin dedi mesela :)
Kendi gittiğim ozel doktor 3 bin dedi.
Ankara baskentte yaptırıyorum. Gayet makul fiyatlar. Bugun reglimin ilk gunu benim :110:
nebilim burada heeks 600vs dedi anlamadim
Ben enaz 2duydum dahafazla olurmu bilmiyorim ekimde 1.5cekilmis belkide 2yide geçti samsundayım

Back