- 12 Ağustos 2015
- 92
- 22
- 88
- Konu Sahibi kuslarucuyorgoremiyorum
-
Evet var ama cumartesi kontrolde temiz cikti hormonlarda temiZ cikti insulin direncim de cok yuksektiPcos falan var mı?
1 sene ilac kullandim suan normale dondu ama adet sancilarim ilk bastan beri ayni sancili mide bulantiliEvet var ama cumartesi kontrolde temiz cikti hormonlarda temiZ cikti insulin direncim de cok yuksekti
Bunun bir cozumu yok sanirim omur boyu agrili donem olacak o zaman.adetlerim hsg sonrasında da ağrılıydı
bu arada bende hamile kalamıyordum. hayıt otu demleyip içtim her sabah 1 bardak ve ailem 21 meryem suresi okuttu hurmaya her gün eşimle ben yedik ve ben hamileyim şuan. denemekten bir şey kaybetmiyoruz belki sizde denersinizBunun bir cozumu yok sanirim omur boyu agrili donem olacak o zaman.
Rabbim kucagina almayina nasip etsin insallah.Ben de cok kur denedim hatta hepsini denedim brokoli sogan havuc incir civanpercemi polen vss denemedigim kalmadibu arada bende hamile kalamıyordum. hayıt otu demleyip içtim her sabah 1 bardak ve ailem 21 meryem suresi okuttu hurmaya her gün eşimle ben yedik ve ben hamileyim şuan. denemekten bir şey kaybetmiyoruz belki sizde denersiniz
Rabbim kucagina almayina nasip etsin insallah.Ben de cok kur denedim hatta hepsini denedim brokoli sogan havuc incir civanpercemi polen vss denemedigim kalmadi
Ben hsg den sonra da acı cekermiyim anlamışim pardon. Evlenmeden once benimde cok sancim olurdu. 2 büklüm acilde serumla yatardim ilk gün. Kadin doguma gittim. Yasmin adında dogum kontrol hapi verdi. 2 sene içtim cok faydasını gördüm. Siz cocuk istiyorsunuz bu durumda bu çözüm size uymayacak. Agrili adet icin hsg cekildigini hic duymamıştım. Filmden sonrada gecmezse karamsarliga kapilmayin iyi bir k. Dogumcuya gidin mutlaka çözümü vardırBunun bir cozumu yok sanirim omur boyu agrili donem olacak o zaman.
Tesekkur ederim.insallah oyle olur belki dogumda gecer bebek olursaBen de birkaç ay önce çektirdim anestezili rahim filmi, hemen o ay hamile kaldım çok şükür. İnşallah sizin de öyle olur. Ama adet sancısına herhangi bir etkisi yok maalesef.
Mrb cnm benimde aynı senin gibi dayanılmaz adet sandım vardı genç kızktan beri bende pkoluyum istiğfar ettiğim bile oldu ağrıdan şimdi nasıl olur bilmiyorum tabi doğum yaptım daha adet görmediğim için bilmiyorum ama inşallah artık olmaz bende hsg cektirmistim anestezili kesinlikle cektir derimHani belki tupler tikalidir da film sirasinda belki acilir adet sancisida gecer mi acaba diye dusundum.2 gun boyunca cektigim agriya hicbir sey iyi gelmiyor ilac kas gevsetici bitkisel ne varsa deniyorum ya hastaneye gidecem serum yiyecem ya da bu agrisi hep cekecem.inanin cocuk 2.planda sanki hayatimda dis agrisindan beter bir agri cekiyorum.Tesekkur ederim bu arada hepinize
Cnm olur merak etme sabret bende 1 buçuk sene bekledim şeker ilacı fln kullandım en sonunda rahîm filmi çektirdim inofolic tozda icmistim filmden 2 ay sonra hamile kaldım açık çıkmıştı tüplerim ama yinede hafif bi tıkanıklık bile olsa aciyormus bence etkisi varIcimde cok buyuk bir umut var bu filmden sonra insallah oda nasip olur.Bende pkoluyum insulin direncim cok yuksekti kiloda yoktu ama bu 2 aydir hormonlar ve ultrasyon temiz cikti.Insallah bu vesile ile de bebekte gelir.Eger pkoku arkadaslarda varsa tavsiyem endokrinle bunun tedavisi mumkun kadin dogumda yillarca bosa gidip gelmisim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?