Rahim filmi

kuslarucuyorgoremiyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
92
22
88
Diger tarafa actim aslinda ama cevap alamadim.4 yillik evliyim henuz bir gbelik olmadi persembe gunu hsg filmi cektirecem anestezili ogrenmek istedigim su cok sancili bir adet donemi geciriyorum 2 gun boyunca surekli mide bulantisi istifar agri filmden sonra bu sikayetleri giden var mi.Tesekkur ederim simdideb.

Bunun bir cozumu yok sanirim omur boyu agrili donem olacak o zaman.
bu arada bende hamile kalamıyordum. hayıt otu demleyip içtim her sabah 1 bardak ve ailem 21 meryem suresi okuttu hurmaya her gün eşimle ben yedik ve ben hamileyim şuan. denemekten bir şey kaybetmiyoruz belki sizde denersiniz

bu arada bende hamile kalamıyordum. hayıt otu demleyip içtim her sabah 1 bardak ve ailem 21 meryem suresi okuttu hurmaya her gün eşimle ben yedik ve ben hamileyim şuan. denemekten bir şey kaybetmiyoruz belki sizde denersiniz
Rabbim kucagina almayina nasip etsin insallah.Ben de cok kur denedim hatta hepsini denedim brokoli sogan havuc incir civanpercemi polen vss denemedigim kalmadi

Rabbim kucagina almayina nasip etsin insallah.Ben de cok kur denedim hatta hepsini denedim brokoli sogan havuc incir civanpercemi polen vss denemedigim kalmadi

bende denedim, çikolata kisti vardı doktorlar tedavi ile olur çocuğun kist küçülmez ameliyatta edilmez demişti.
annemler umreden adem elması meyvesi getirdi bi onun suyunu içtim bir de o dönem instagramda bitkisel bir şey aldım ikisinden birisi kistimi küçülttü. en son da dediğim gibi hayıt otu içtiğimde ve meryem suresi okunduğunda hamile kaldım.
yer gök duayla, şansınızı deneyin.

Rahim filminin adet sancısına bir etkisi olmadı bende. Anestezi olmadan çektirmiştim, anlık bir yanma olmuştu, dayanılamayacak şey değildi ama sizin zaten anestezili olacakmış, endişelenmenize de gerek yok o zaman. Benim de çok şiddetli adet sancılarım olurdu. Ama doğumdan sonra geçti ne hikmetse.

Bunun bir cozumu yok sanirim omur boyu agrili donem olacak o zaman.
Ben hsg den sonra da acı cekermiyim anlamışim pardon. Evlenmeden once benimde cok sancim olurdu. 2 büklüm acilde serumla yatardim ilk gün. Kadin doguma gittim. Yasmin adında dogum kontrol hapi verdi. 2 sene içtim cok faydasını gördüm. Siz cocuk istiyorsunuz bu durumda bu çözüm size uymayacak. Agrili adet icin hsg cekildigini hic duymamıştım. Filmden sonrada gecmezse karamsarliga kapilmayin iyi bir k. Dogumcuya gidin mutlaka çözümü vardır

Hani belki tupler tikalidir da film sirasinda belki acilir adet sancisida gecer mi acaba diye dusundum.2 gun boyunca cektigim agriya hicbir sey iyi gelmiyor ilac kas gevsetici bitkisel ne varsa deniyorum ya hastaneye gidecem serum yiyecem ya da bu agrisi hep cekecem.inanin cocuk 2.planda sanki hayatimda dis agrisindan beter bir agri cekiyorum.Tesekkur ederim bu arada hepinize

Mrb cnm benimde aynı senin gibi dayanılmaz adet sandım vardı genç kızktan beri bende pkoluyum istiğfar ettiğim bile oldu ağrıdan şimdi nasıl olur bilmiyorum tabi doğum yaptım daha adet görmediğim için bilmiyorum ama inşallah artık olmaz bende hsg cektirmistim anestezili kesinlikle cektir derim

Icimde cok buyuk bir umut var bu filmden sonra insallah oda nasip olur.Bende pkoluyum insulin direncim cok yuksekti kiloda yoktu ama bu 2 aydir hormonlar ve ultrasyon temiz cikti.Insallah bu vesile ile de bebekte gelir.Eger pkoku arkadaslarda varsa tavsiyem endokrinle bunun tedavisi mumkun kadin dogumda yillarca bosa gidip gelmisim dedim

Cnm olur merak etme sabret bende 1 buçuk sene bekledim şeker ilacı fln kullandım en sonunda rahîm filmi çektirdim inofolic tozda icmistim filmden 2 ay sonra hamile kaldım açık çıkmıştı tüplerim ama yinede hafif bi tıkanıklık bile olsa aciyormus bence etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…