Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahîm filmi
- Konu Sahibi GAMZELER
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- rahim filmi hsg
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 83
Çok kısa bir işlemdi (2dk) ama fazlasıyla agrılıydı bana göre . İşlem biter bitmez eve gidiyorsun sadece Bikaç gün lekelenmen olur ve iki üç gün ilişki yasaklanır o kdrMerhabalar arkadaşlar
Ben haftaya rahim filmi cektirecegim bunu daha önce yaptıranlar varmıdır acaba nasıl oluyor neler yapılıyor ağrılı mi işlemden sonra hastanede kalınıyor mu yazarsanız çok sevinirim
- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Geçmiş olsun.Çok kısa bir işlemdi (2dk) ama fazlasıyla agrılıydı bana göre . İşlem biter bitmez eve gidiyorsun sadece Bikaç gün lekelenmen olur ve iki üç gün ilişki yasaklanır o kdr
Aletleri yerleştirirkende canınız yanıyomu yoksa sadece ilaç verilincemi ağrı oluyo.
Bendende istendi ama yapılmadı henüz
- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 83
İlk aleti taktıklarında acımadı . Sonraki işlemleri bilmiyorum ama bnm canım çok acıdı inanılmaz bir ağırıydı. Doktorunuz öneriyorsa anestezili yapın bnceGeçmiş olsun.
Aletleri yerleştirirkende canınız yanıyomu yoksa sadece ilaç verilincemi ağrı oluyo.
Bendende istendi ama yapılmadı henüz
- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Detay konuşulmadı biraz henüz ama ben korkuyorum. Ben ilaç ağrısındanda değil o aletlerin yerleştirilmesi aşamasından korkuyorum.İlk aleti taktıklarında acımadı . Sonraki işlemleri bilmiyorum ama bnm canım çok acıdı inanılmaz bir ağırıydı. Doktorunuz öneriyorsa anestezili yapın bnce
Kasıldınızmı nasıl dayandınız
- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 83
Cnm alttan muayene olduğunu farzet yani o alet ilk yerleştirildiğinde acımıyor hiç . Ama ilaç agrısı felaketti kimisi acımıyor diyor da ben şaşırıyorumDetay konuşulmadı biraz henüz ama ben korkuyorum. Ben ilaç ağrısındanda değil o aletlerin yerleştirilmesi aşamasından korkuyorum.
Kasıldınızmı nasıl dayandınız
- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Kişiden kişiye değişen bi durum kesinlikle.Cnm alttan muayene olduğunu farzet yani o alet ilk yerleştirildiğinde acımıyor hiç . Ama ilaç agrısı felaketti kimisi acımıyor diyor da ben şaşırıyorum
Çok kolay yada çok çok zor diye bi genelleme yapılamıyo bunu anladım.
Kimi ölsem asla yaptırmam daha diyo kimiside bumuymuş diyo
- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Ben iki defa yaptırdım farklı hastane farklı doktorlarda ilki biraz daha sıkıntılıdı ikinci kez ilaç verilirken uyarmadı ve biraz acıdı anlık adet sancısı gibiydi ilk günü hafif lekenmem oldu o kadar ama ikincisinde hiç sıkıntı olmadı ağrı hissetmedim daha uzun sürdü ve çok sıkıldım bitsede gitse dedim o gün adet oldum dış gebelik sonrası yapılmıştı zaten. Üstüne hamile kaldım
- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 83
Kişiden kişiye değişen bi durum kesinlikle.
Çok kolay yada çok çok zor diye bi genelleme yapılamıyo bunu anladım.
Kimi ölsem asla yaptırmam daha diyo kimiside bumuymuş diyo
[/QUOTE
Bn ölsem bi daha yapmam diyenlerdenim
- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- 29 Aralık 2016
- 522
- 344
- 103
- 37
Ben anestezili cektirmistim cnm 10 dk uyuyup uyandim okadar hicbisey gormedim duymadim cokiyidiBende bugün çektirdim normal vajinal muayene gibi hiç acımadı kişiye görene değişebilir bende çok korkarak gitmiştim bana tüplerden geçiş var az dediler acaba engelli bu bilen varmı
Peki rahim filminde verilen ilaçtan dolayı hamilelik olasılığı artıyormuş sizde gebelik oldu muÇok kısa bir işlemdi (2dk) ama fazlasıyla agrılıydı bana göre . İşlem biter bitmez eve gidiyorsun sadece Bikaç gün lekelenmen olur ve iki üç gün ilişki yasaklanır o kdr
Cnm benim ikiside acik cikti pkoluyum ikisenedir olmamisti bebek etkisi varmi bilmiyorum ama kasimda cektirdim aralikta hamile kaldimPeki rahim filminde verilen ilaçtan dolayı hamilelik olasılığı artıyormuş sizde gebelik oldu mu
Allah bağışlasınCnm benim ikiside acik cikti pkoluyum ikisenedir olmamisti bebek etkisi varmi bilmiyorum ama kasimda cektirdim aralikta hamile kaldim
Korkuyorum açıkçası hem işlemlerden hem birşey çıkar diyeBen de anestezili çektirdim ve hiç birşey hissetmedim eğer korkuyorsanız anestezili çektirin
- 30 Ağustos 2018
- 1.538
- 2.885
- 133
- 35
İnşllh bişey çıkmaz canım işlemler için de korkutma kendini bence anestezili olmasa bile ağrı eşiğin yüksek ise dayanabilirsinKorkuyorum açıkçası hem işlemlerden hem birşey çıkar diye
sagol cnm darisi basinaAllah bağışlasın