Gebeliğe Hazırlık Rahim Filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim gercekten mi sonuclarin nasil cikti peki

Bnim rahmimde zar olduğu için bi tüpüm bile gözükmedi. Hatta yarım rahim olarak gözükmüş filmde. O yüzden felaket acıdı. Bir daha çekincem zar alındıktan sonra.

Bnim rahmimde zar olduğu için bi tüpüm bile gözükmedi. Hatta yarım rahim olarak gözükmüş filmde. O yüzden felaket acıdı. Bir daha çekincem zar alındıktan sonra.
Çok geçmiş olsun canım peki şöyle bi durum olabilir mi anestezisiz çekimlerde hasta kendini sıkıp kasma durumlarında yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyormuş o yüzden öyle çıkmıştır belki seninki de çok geçmiş olsun buarada

Canım benim durumum farklı biraz. Septum var bnde yani rahimdr zar var ve rahmi 2 ye bölmüş rahmin diğer tarafına giremedi dr ve acayip acıdı bu yüzden.
Ewt kendini kasmaman gerekiyomuş banada en başta söylendi.

Merhaba kızlar
Bende Bayram’dan sonra rahim filmi çektircem.Sonrasında doktor önerileriniz korunmanız yönünde mi?Henüz doktorumla görüşmedim bilgi edinmek amaçlı öğrenmek istiyorum

Anladım canım hakkımız da hayırlısı olsun hepimizinde

Yarin rahim filmi cektirecegim. Ozel bir hastanede anestezi almadan . Cok mu aciyor Kızlar, rahmi ileri geri itme gibi bir durum var mi, o aciyla kipirdamadan nasil duracagim Ben Bana bir akil verin

Yarin rahim filmi cektirecegim. Ozel bir hastanede anestezi almadan . Cok mu aciyor Kızlar, rahmi ileri geri itme gibi bir durum var mi, o aciyla kipirdamadan nasil duracagim Ben Bana bir akil verin
Canım çektirmişsindir muhtemelen ama bende çektirdim neredeyse sıfır acı ve kıpırdama durumu olmadı dolayısıyla

Canım çektirmişsindir muhtemelen ama bende çektirdim neredeyse sıfır acı ve kıpırdama durumu olmadı dolayısıyla
Gecen hafta çektirdim Sifir aci olmasa da dayanılmayacak bir aci degildi Bugün sonucu oldum kanallar acik fakat uterusta sola deviye var yaziyor. Doktora sordum sorun olmaz dedi ama emın olmadim. Bir sorun olur mu sizin bilginiz var mi

Gecen hafta çektirdim Sifir aci olmasa da dayanılmayacak bir aci degildi Bugün sonucu oldum kanallar acik fakat uterusta sola deviye var yaziyor. Doktora sordum sorun olmaz dedi ama emın olmadim. Bir sorun olur mu sizin bilginiz var mi
Sorun olmaz dediyse yoktur canım bence.Benim doktorumda bence sorun yok dedi ve hamileyim bugün test yaptım hemen kan verdim daha sonucu almadım.Rabbim sanada nasip etsin

kızlar merhaba rahim filmindne anlanlayaniniz varsa bana soyleyebilirmi bu filim nasil yani sorun varmi?

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-12-21-41-07-288_com.google.android.gm.png
    157,7 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…