- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gercekten mi sonuclarin nasil cikti peki
Canim gercekten mi sonuclarin nasil cikti peki
Çok geçmiş olsun canım peki şöyle bi durum olabilir mi anestezisiz çekimlerde hasta kendini sıkıp kasma durumlarında yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyormuş o yüzden öyle çıkmıştır belki seninki de çok geçmiş olsun buaradaBnim rahmimde zar olduğu için bi tüpüm bile gözükmedi. Hatta yarım rahim olarak gözükmüş filmde. O yüzden felaket acıdı. Bir daha çekincem zar alındıktan sonra.
ben anestesisiz çekildim çekildikten 2saat sonra ağrım oldu ama öyle aman aman değil
Çok geçmiş olsun canım peki şöyle bi durum olabilir mi anestezisiz çekimlerde hasta kendini sıkıp kasma durumlarında yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyormuş o yüzden öyle çıkmıştır belki seninki de çok geçmiş olsun buarada
Anladım canım hakkımız da hayırlısı olsun hepimizindeCanım benim durumum farklı biraz. Septum var bnde yani rahimdr zar var ve rahmi 2 ye bölmüş rahmin diğer tarafına giremedi dr ve acayip acıdı bu yüzden.
Ewt kendini kasmaman gerekiyomuş banada en başta söylendi.
Canım çektirmişsindir muhtemelen ama bende çektirdim neredeyse sıfır acı ve kıpırdama durumu olmadı dolayısıylaYarin rahim filmi cektirecegim. Ozel bir hastanede anestezi almadan . Cok mu aciyor Kızlar, rahmi ileri geri itme gibi bir durum var mi, o aciyla kipirdamadan nasil duracagim Ben Bana bir akil verin
Gecen hafta çektirdim Sifir aci olmasa da dayanılmayacak bir aci degildi Bugün sonucu oldum kanallar acik fakat uterusta sola deviye var yaziyor. Doktora sordum sorun olmaz dedi ama emın olmadim. Bir sorun olur mu sizin bilginiz var miCanım çektirmişsindir muhtemelen ama bende çektirdim neredeyse sıfır acı ve kıpırdama durumu olmadı dolayısıyla
Sorun olmaz dediyse yoktur canım bence.Benim doktorumda bence sorun yok dedi ve hamileyim bugün test yaptım hemen kan verdim daha sonucu almadım.Rabbim sanada nasip etsinGecen hafta çektirdim Sifir aci olmasa da dayanılmayacak bir aci degildi Bugün sonucu oldum kanallar acik fakat uterusta sola deviye var yaziyor. Doktora sordum sorun olmaz dedi ama emın olmadim. Bir sorun olur mu sizin bilginiz var mi
Ay cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahSorun olmaz dediyse yoktur canım bence.Benim doktorumda bence sorun yok dedi ve hamileyim bugün test yaptım hemen kan verdim daha sonucu almadım.Rabbim sanada nasip etsin
İnşallah canım darısı sana nasip olsunAy cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah