Ağrı kesici muhakkak iç canım bana da doktorum demedi ama ben içtim ciddi anlamda faydasını gördüm onunCanim bende bayramdan once cekilcem carsamba gunu fakat doktorum bana agri kesici antibiyotik falan vermedi kendim agri kesici icsem bi problem olur mu ki
Çekindiyseniz biraz bilgi verir misinizAğrı kesici muhakkak iç canım bana da doktorum demedi ama ben içtim ciddi anlamda faydasını gördüm onun
Canım ben bu ay çekildim rahim filmini anestezili olarak aldım. Anestezili olarak almamın sebebi heyecan yaptım mı tansiyonum düşüyo mide bulantısı olup bayılma geliyo . hsg öncesi araştırdığımda da anestezisiz çekim anında kıpırdamadan dolayı açık olduğu halde tüpler kapalı çıkma durumu olmuş. O yüzden riske atmadım. Benim adıma anestezili olmasının şu yönü vardı bunu rahim filmimi izledikten sonra iyi ki anestezi oldu dedim ben doğudayım sağlık imkanları batı kadar değil burda izlediğim hsg videolarında ince uzun bi boru katatel ismi onunla ilacı vererek çekim yapılmıştı hep.daha önce aşılama yaptırmıştım aşılama katatel kullanılıyo hissetmiyosun bile onu Ama benim çekimimde videodan izlediğim de tahminime göre kalın demir boru benzeyen bir cisimdi eski çekim tekniği yani o sebebten iyi ki anestezili oldum dedim.yoksa zorlanabilirdim. Zaten çok kısa bir süre kızlar 5 dk yı bulmuyo işlem karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah anestezi alın yada almayın diyemem sadece yaşadığımı paylaştım sizlerle. 16 aydır çocuğum olmuyo hsg sonrası gebelik şansı yüksek diyorlar bata 3 gün kaldı hayırlısı Rabbimden Allah'ım daha fazla aratmadan bu mübarek günlerin yüzü hürmetine evladlarımızı nasip eylesin inşallahÇekindiyseniz biraz bilgi verir misinizçok tedirginiz de biz
Teşekkür ederim canım Allah seninde gönlüne göre versin güzel haberler bekliyoruz senden bizi habersiz bırakmaCanım ben bu ay çekildim rahim filmini anestezili olarak aldım. Anestezili olarak almamın sebebi heyecan yaptım mı tansiyonum düşüyo mide bulantısı olup bayılma geliyo . hsg öncesi araştırdığımda da anestezisiz çekim anında kıpırdamadan dolayı açık olduğu halde tüpler kapalı çıkma durumu olmuş. O yüzden riske atmadım. Benim adıma anestezili olmasının şu yönü vardı bunu rahim filmimi izledikten sonra iyi ki anestezi oldu dedim ben doğudayım sağlık imkanları batı kadar değil burda izlediğim hsg videolarında ince uzun bi boru katatel ismi onunla ilacı vererek çekim yapılmıştı hep.daha önce aşılama yaptırmıştım aşılama katatel kullanılıyo hissetmiyosun bile onu Ama benim çekimimde videodan izlediğim de tahminime göre kalın demir boru benzeyen bir cisimdi eski çekim tekniği yani o sebebten iyi ki anestezili oldum dedim.yoksa zorlanabilirdim. Zaten çok kısa bir süre kızlar 5 dk yı bulmuyo işlem karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah anestezi alın yada almayın diyemem sadece yaşadığımı paylaştım sizlerle. 16 aydır çocuğum olmuyo hsg sonrası gebelik şansı yüksek diyorlar bata 3 gün kaldı hayırlısı Rabbimden Allah'ım daha fazla aratmadan bu mübarek günlerin yüzü hürmetine evladlarımızı nasip eylesin inşallah
Canım iyi geceler nasılsın bat 3 gün kaldı demişin varmı bi gelişmeCanım ben bu ay çekildim rahim filmini anestezili olarak aldım. Anestezili olarak almamın sebebi heyecan yaptım mı tansiyonum düşüyo mide bulantısı olup bayılma geliyo . hsg öncesi araştırdığımda da anestezisiz çekim anında kıpırdamadan dolayı açık olduğu halde tüpler kapalı çıkma durumu olmuş. O yüzden riske atmadım. Benim adıma anestezili olmasının şu yönü vardı bunu rahim filmimi izledikten sonra iyi ki anestezi oldu dedim ben doğudayım sağlık imkanları batı kadar değil burda izlediğim hsg videolarında ince uzun bi boru katatel ismi onunla ilacı vererek çekim yapılmıştı hep.daha önce aşılama yaptırmıştım aşılama katatel kullanılıyo hissetmiyosun bile onu Ama benim çekimimde videodan izlediğim de tahminime göre kalın demir boru benzeyen bir cisimdi eski çekim tekniği yani o sebebten iyi ki anestezili oldum dedim.yoksa zorlanabilirdim. Zaten çok kısa bir süre kızlar 5 dk yı bulmuyo işlem karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah anestezi alın yada almayın diyemem sadece yaşadığımı paylaştım sizlerle. 16 aydır çocuğum olmuyo hsg sonrası gebelik şansı yüksek diyorlar bata 3 gün kaldı hayırlısı Rabbimden Allah'ım daha fazla aratmadan bu mübarek günlerin yüzü hürmetine evladlarımızı nasip eylesin inşallah
Canm ben cektirdim geçen sene anestezili çektir uyuyosun uyanınca hiçbişey kalmiyomerhaba arkadaşlar dün doktora gittim rahim yumurtalıklar kan değerlerim normal çıktı hafif pco olduğunu söyledi doktorum bayramdan sonra rahim filmi istedi çok ağrılı olduğunu söylüyorlar ve ben çok korkuyorum bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen
Bende Bayram'dan sonra çektireceğim çok korkuyorum herkes senim dediğin gibi kolay bi operasyon olduğunu söylüyor inşallah bende hayırla atlatırımCanm ben cektirdim geçen sene anestezili çektir uyuyosun uyanınca hiçbişey kalmiyo
Inşallah canm benim insallah ama anestezili olursan kolay atlatrsn diğeri çok can yakar diuolarBende Bayram'dan sonra çektireceğim çok korkuyorum herkes senim dediğin gibi kolay bi operasyon olduğunu söylüyor inşallah bende hayırla atlatırım
Evet öyle diyorlar teşekkür ederim canımInşallah canm benim insallah ama anestezili olursan kolay atlatrsn diğeri çok can yakar diuolar
Ne demek insallah güzel sonuçlar alırsnEvet öyle diyorlar teşekkür ederim canım
Kizlar yarin rahim filmi cektiriyorum dua edin zorlanmayim ve bisey cikmasinn
Belim ağrıyo canım adet mı olucam bilemedim yarın adet günüm gelmezse akşamına test yapıcam InşAllahCanım iyi geceler nasılsın bat 3 gün kaldı demişin varmı bi gelişme
Hakkında hayırlısı olsun canım haber ver bizedeBelim ağrıyo canım adet mı olucam bilemedim yarın adet günüm gelmezse akşamına test yapıcam InşAllah
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler bekliyoruzBnde yarın çektiricem çok korkuyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler bekliyoruz
İnşallah canım hayırlı sonuçlar alırsın bize de bildirmeyi unutma sonucunu
Kizlar bugun reglimin 6.gunuydu dun bitmisti bugun tekrar basladi doktorda enfeksiyon olur kanaman varken dedi bayramdan sonrada gec olur dedi son kez artik klomen kullanicam onumuzdeki ay cekincemBnde yarın çektiricem çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?