valla şu çok acıdı diyenlere daha çok inanıyoruz piskoloji direk kötüye yöneliyor. Bende anestezi almadan yaptırmayı planlıyorum sonuçta dogum agrısına dayancaz buna mı dayanamıcaz diye avutmaya çalışıyorum kendimi. :) çevremdekiler de korkacagın bi durum yok diyorlar umarım bizde sizin gibi birşey yokmuş diyerek çıkarız. Rabbim bayanların yardımcısı olsunBende geçen yıl çektirdim hatta sizin gibi buradan yorumları okudum ve ağlayarak girdim filme o kadar kastım ki kendimi doktor gelene kadar o masadan kalkamayacak gibi hissettim zaten karın kısmına büyük bir oval metal yetleştiriyorlar kımıldamamanız için doktorum geldi korkulacak hiçbirşey yok dedi tek tek yaptığı her aşamayı anlattı vajinal muayene gibiydi narkozsuz yaptırdım inanın ki hiçbirşey hissetmedim desem yeridir sadece ilacı enjekte ettiklerinde adet sancısı gibi bir sancım oldu ama bu normal adet sancısı gibi ilerisi değil yani tavsiyem narkozsuz çektirmeniz ben normal vajinal muayene gibi olup çıktım çok rahattı yine çok şükür sonucum temiz çıktı ama korkulacak acıyacak hiçbirşey yok ki ben ufacık iğneden dahi korkan canı tatlı bir insanım yalnız yaptırdığınz yerde yeni sistem c kollu makina olan biryer de yaptırın eski sistem makinalar acıtıyor yenii sistem acısız geçmiş olsun herkese
valla şu çok acıdı diyenlere daha çok inanıyoruz piskoloji direk kötüye yöneliyor. Bende anestezi almadan yaptırmayı planlıyorum sonuçta dogum agrısına dayancaz buna mı dayanamıcaz diye avutmaya çalışıyorum kendimi. :) çevremdekiler de korkacagın bi durum yok diyorlar umarım bizde sizin gibi birşey yokmuş diyerek çıkarız. Rabbim bayanların yardımcısı olsun
Haklısınız sonuçta herşeyi göze alarak bu yola başlıyoruzvalla şu çok acıdı diyenlere daha çok inanıyoruz piskoloji direk kötüye yöneliyor. Bende anestezi almadan yaptırmayı planlıyorum sonuçta dogum agrısına dayancaz buna mı dayanamıcaz diye avutmaya çalışıyorum kendimi. :) çevremdekiler de korkacagın bi durum yok diyorlar umarım bizde sizin gibi birşey yokmuş diyerek çıkarız. Rabbim bayanların yardımcısı olsun
Bişey daha sorabilir miyim ? Verdiği ilaç yaklaşıl 1 ay sürecek bu süre zarfında ovulasyon testi ile takip yapıp o günleri değerlendirsem mi sence ?
Pco için ve yumurtlamaya yardımcı olacağını söyledi canımCanım o ilacı ne amaçla vermişti dr un?
Pco için ve yumurtlamaya yardımcı olacağını söyledi canım
İlaç kullanmaya bugün başladım bide internetten ovülasyon testi getirteyim de günlük takip yapıyım diyorum nasıl olur ?Hımm o zaman mutlaka değerlendirmelisin canım.
Teşekkür ederim canım :) Rabb'im hepimizin de gönlüne göre versin ismine baktığımda 38 görüyorum Kayseri den misin :)Bende 1.5 ay once cekindim ama anestezili istedim. Nedenini soracak olursaniz vajinal muayene de bile kasan birisiyim elimde olmadan. Anestezi aldigim icin hic bir sey hissetmedim. Ameliyathanede cektiler, oraya girince korkum iki kat artti aletler basinda bir suru kisi derken sonrasini hatirlamiyorum. Orayi gorunce iyi ki anestezi almisim dedim gercekten daha fazla kasacaktim. Kanamam hic olmadi sonrasinda agrim hic olmadi. Temiz cikti. Sadece o gun baş agrim cok oldu ve hafif sersemlik vardi ertesi gunu turp gibiydim. Eger korkuyorsaniz ufacik miktar anesteziden bir sey olmaz evet zarar ama :)
Aminn insallah.Teşekkür ederim canım :) Rabb'im hepimizin de gönlüne göre versin ismine baktığımda 38 görüyorum Kayseri den misin :)
Evet bende kayseriliyim :)Aminn insallah.
Profilim cok eski, aslen Kayseriliyim ama 5 yildir Antalyada yasiyorum evlenip geldim. Sizde mi Kayserilisniz?
Canım ya eczaneden hayıt tohumu ilacı da almayı düşünüyorum çok faydasını gören var sen hiç kullandın mı bilgin varmı?Hımm o zaman mutlaka değerlendirmelisin canım.
bende kayseriliyimm kızlarr :)Evet bende kayseriliyim :)
Canım ya eczaneden hayıt tohumu ilacı da almayı düşünüyorum çok faydasını gören var sen hiç kullandın mı bilgin varmı?
İlaç kullanmaya bugün başladım bide internetten ovülasyon testi getirteyim de günlük takip yapıyım diyorum nasıl olur ?
Canim bende bayramdan once cekilcem carsamba gunu fakat doktorum bana agri kesici antibiyotik falan vermedi kendim agri kesici icsem bi problem olur mu kiMerhaba,
Bende bayramdan önce rahim filmi çekincem. Anestezi almadan işlem yapılacak. Dr um önceden ağrı kesici vermişti içip gidicem. Yani alt tarafı rahim filmi ne kadar zor olabilir ki. Bence korkmayın sizi korkutmuşlar bence. Anesteziyide kalp hastalarına , panik atağı olanlara öneriyolarmış genelde. Rahat vajinal muayene olabiliyosan anesteziye gerek olmadığı söylendi bana.
Canim bende bayramdan once cekilcem carsamba gunu fakat doktorum bana agri kesici antibiyotik falan vermedi kendim agri kesici icsem bi problem olur mu ki
Yaaa ne güzel :)bende kayseriliyimm kızlarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?