Öncelikle teşekkür ederim rahatlattığınız için vajinal muayene de sorun yok Allah'a şükür dün oldum ilk kez hemde hiç acı yaşamadım peki ne kadar sürüyo filmin çekilmesi bilginiz varmıMerhaba,
Bende bayramdan önce rahim filmi çekincem. Anestezi almadan işlem yapılacak. Dr um önceden ağrı kesici vermişti içip gidicem. Yani alt tarafı rahim filmi ne kadar zor olabilir ki. Bence korkmayın sizi korkutmuşlar bence. Anesteziyide kalp hastalarına , panik atağı olanlara öneriyolarmış genelde. Rahat vajinal muayene olabiliyosan anesteziye gerek olmadığı söylendi bana.
Öncelikle teşekkür ederim rahatlattığınız için vajinal muayene de sorun yok Allah'a şükür dün oldum ilk kez hemde hiç acı yaşamadım peki ne kadar sürüyo filmin çekilmesi bilginiz varmı
Gerçekten çok sevinirim haber verirsen canim bide bana prowomen diye toz şeklinde ilaç verdi günde bir kez içeceğim bu ilaç hakkında bilgin varmı forumda okuduğum bazı konularda rahim filminden sonra hamile kalan birçok kişinin yorumlarına rastladım inşallah bizim de olurÇok uzun sürmüyodur tahminimce. Birde ben rahim filmi çekinip sonra sonucu alıp dr uma göstermeye gidicem yer olarak yakın ama olsun. Sıkıntı olsa dr aynı gün gel demezdi diye düşünüyorum.
Bnce rahat ol. Ben snden önce rahim filmi çekincem sana yazarım istersen.
Ben kendi doktorumun olduğu hastanede çekineceğimÇok uzun sürmüyodur tahminimce. Birde ben rahim filmi çekinip sonra sonucu alıp dr uma göstermeye gidicem yer olarak yakın ama olsun. Sıkıntı olsa dr aynı gün gel demezdi diye düşünüyorum.
Bnce rahat ol. Ben snden önce rahim filmi çekincem sana yazarım istersen.
Gerçekten çok sevinirim haber verirsen canim bide bana prowomen diye toz şeklinde ilaç verdi günde bir kez içeceğim bu ilaç hakkında bilgin varmı forumda okuduğum bazı konularda rahim filminden sonra hamile kalan birçok kişinin yorumlarına rastladım inşallah bizim de olur
Ben kendi doktorumun olduğu hastanede çekineceğim
canım bende dün doktora gittim rahim filmi çekilcek dedi bende aynı senin gibiyim acaba acır mı anestezisiz olsam dayanabilir miyim diyorm çewremdekiler anestezi almamşlar öylede bi acı yaşamadık korkma diyolar 5 dk falan sürüyomuş zatenmerhaba arkadaşlar dün doktora gittim rahim yumurtalıklar kan değerlerim normal çıktı hafif pco olduğunu söyledi doktorum bayramdan sonra rahim filmi istedi çok ağrılı olduğunu söylüyorlar ve ben çok korkuyorum bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen
Haber bekliyorum senden o zaman canım emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabb'imBana sadece antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Prowomen hakkında hiçbir bilgim yok malesef. Çarşamba akşam yazarım sana o zaman canım.
Evet bende öyle duydum ama yine de tedirginim hakkımız da hayırlısı olsuncanım bende dün doktora gittim rahim filmi çekilcek dedi bende aynı senin gibiyim acaba acır mı anestezisiz olsam dayanabilir miyim diyorm çewremdekiler anestezi almamşlar öylede bi acı yaşamadık korkma diyolar 5 dk falan sürüyomuş zaten
aynen canım inşallah birşey çıkmaz, rabbim herşeyin hayırlısını wersin.Evet bende öyle duydum ama yine de tedirginim hakkımız da hayırlısı olsun
Haber bekliyorum senden o zaman canım emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabb'im
Bişey daha sorabilir miyim ? Verdiği ilaç yaklaşıl 1 ay sürecek bu süre zarfında ovulasyon testi ile takip yapıp o günleri değerlendirsem mi sence ?Tmm canım yazıcam mutlaka. Amin inş
merhaba arkadaşlar dün doktora gittim rahim yumurtalıklar kan değerlerim normal çıktı hafif pco olduğunu söyledi doktorum bayramdan sonra rahim filmi istedi çok ağrılı olduğunu söylüyorlar ve ben çok korkuyorum bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen
Bende geçen yıl çektirdim hatta sizin gibi buradan yorumları okudum ve ağlayarak girdim filme o kadar kastım ki kendimi doktor gelene kadar o masadan kalkamayacak gibi hissettim zaten karın kısmına büyük bir oval metal yetleştiriyorlar kımıldamamanız için doktorum geldi korkulacak hiçbirşey yok dedi tek tek yaptığı her aşamayı anlattı vajinal muayene gibiydi narkozsuz yaptırdım inanın ki hiçbirşey hissetmedim desem yeridir sadece ilacı enjekte ettiklerinde adet sancısı gibi bir sancım oldu ama bu normal adet sancısı gibi ilerisi değil yani tavsiyem narkozsuz çektirmeniz ben normal vajinal muayene gibi olup çıktım çok rahattı yine çok şükür sonucum temiz çıktı ama korkulacak acıyacak hiçbirşey yok ki ben ufacık iğneden dahi korkan canı tatlı bir insanım yalnız yaptırdığınz yerde yeni sistem c kollu makina olan biryer de yaptırın eski sistem makinalar acıtıyor yenii sistem acısız geçmiş olsun herkese
benden önce çıkan bir kadın biraz acıdı dedi diğeri hiç acımadığını söyledi. ben tolere edemedim
Anestezi en garantisi diyorum ama tedavi süresince yeterince ilaçlar alıyoruz bide narkoz almayım diyorum ne yapacağım bilmiyorum kafam karışıkolabilir tabi ki belki panik ile canınızın acıdığını düşünmüş hissetmiş olabilirsiniz ben doktor geldikten sonra çok sakinleştim tek tek yaptığı işlemleri söyleyince de içim rahat etti belki bu yüzden çok birşey hissetmedim
Anestezi en garantisi diyorum ama tedavi süresince yeterince ilaçlar alıyoruz bide narkoz almayım diyorum ne yapacağım bilmiyorum kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?