Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrardan geçmiş olsun inşallah bi daha aynı şeyleri yaşamazsın sağlıkla hamile kalır güzelce Doğum yaparsın bugünleri de unutursun
Hepimiz zor şeyler yaşıyoruz ama Allah büyük bugünlerde geçeçek inşallah
Şimdi bende bayağa korkuyorum benim düşüklerim olduğu için doktor rahim filmi önerdi bu ay direkten döndüm az daha çekilecektim ertelendi bakalım hayırlısı diyorum artık İstanbul'a gidebilirsem önümüzde ki ay echomar da çekilmeyi düşünüyorum orda en yumuşak aletler kullanılıyormuş
Benimde 3 dusugum var. 6. Haftada dusuyolar senin dusuk sebeplerin ne kac tane dustu? Echomar a git mutlaka bana da hep orayi onerdiler ama uzak diye gitmedim

Benimde 3 dusugum var. 6. Haftada dusuyolar senin dusuk sebeplerin ne kac tane dustu? Echomar a git mutlaka bana da hep orayi onerdiler ama uzak diye gitmedim
Benimde 4 düşüğüm var kese gözükmeden düşüyor ikisi zaten kimyasal oldu hcg artmadan düştü
sebep bulamadık kan pıhtılaşması var sadece heterezigot 1298 ama en son iğnede kullanmıştım onun harici genetikte, spermlerde bi sıkıntı Yok sebebi belli değil yani ondan rahim filmi de çekilmeyi düşündüm en azından o soru işaretinden de kurtulurum diye
Senin kese oluşuyor mu, sen neden düştüğünü bulabildin mi peki?

Benimde 4 düşüğüm var kese gözükmeden düşüyor ikisi zaten kimyasal oldu hcg artmadan düştü
sebep bulamadık kan pıhtılaşması var sadece heterezigot 1298 ama en son iğnede kullanmıştım onun harici genetikte, spermlerde bi sıkıntı Yok sebebi belli değil yani ondan rahim filmi de çekilmeyi düşündüm en azından o soru işaretinden de kurtulurum diye
Senin kese oluşuyor mu, sen neden düştüğünü bulabildin mi peki?
Benim ilkinde kese gorundu 6.haftada ve bikac gun sonra dustu. O an farkki doktora gosterdim eski ultrason goruntuusnu ben buna kese bile demem dedi. Kafam karisti. Ikincisi kimyasal gebelikti.ogrendikten iki gun sonra dustu. Ucuncusunde kesenin sekli bozuktu. Sadece sonuncuda kurtaj oldum digerlerini kendim dusurdum. Bende hashimoto tiroidi var ama kadin dogumcu bunun etkisi yok bu kadar erken bi gebelikte diyor. Esim semen testi yaptirdi. Epididim cikti. Sperm degerleri yeterli olmasina ragmen yumurtayi yeterli dolleyemiyo. Asilamada sperm yikama islemi yapildigi icin biz asilama yolundayiz su an

Benim ilkinde kese gorundu 6.haftada ve bikac gun sonra dustu. O an farkki doktora gosterdim eski ultrason goruntuusnu ben buna kese bile demem dedi. Kafam karisti. Ikincisi kimyasal gebelikti.ogrendikten iki gun sonra dustu. Ucuncusunde kesenin sekli bozuktu. Sadece sonuncuda kurtaj oldum digerlerini kendim dusurdum. Bende hashimoto tiroidi var ama kadin dogumcu bunun etkisi yok bu kadar erken bi gebelikte diyor. Esim semen testi yaptirdi. Epididim cikti. Sperm degerleri yeterli olmasina ragmen yumurtayi yeterli dolleyemiyo. Asilamada sperm yikama islemi yapildigi icin biz asilama yolundayiz su an
Anladım canım eşinde hangi değer yüksek çıktı semen analizinde. Herşey nasip kısmet demek ki inşallah aşılaman tutar en azından döllenme var o da iyi bişey bigün sağlıkla tutunur inşallah

Anladım canım eşinde hangi değer yüksek çıktı semen analizinde. Herşey nasip kısmet demek ki inşallah aşılaman tutar en azından döllenme var o da iyi bişey bigün sağlıkla tutunur inşallah
Esimin tum degerleri yeterli sadece sperm cikisinda iltihap oldugu icin dollenme saglikli olmuyor.

Doktor direk epididim kisti var ameliyata gerek yok ilacla duzelir sorun yapacak bisey de yok aslinda dedi o yuzden asilamaya gectik

Doktor direk epididim kisti var ameliyata gerek yok ilacla duzelir sorun yapacak bisey de yok aslinda dedi o yuzden asilamaya gectik
He anladım şimdi bizde de varikosel var ama bizede ameliyata gerek Yok dedi doktor sperm değerleri normal olunca bide DNA hasarına baktırdık biz oda düşüğe sebep oluyormuş ama oda çıkmadı

He anladım şimdi bizde de varikosel var ama bizede ameliyata gerek Yok dedi doktor sperm değerleri normal olunca bide DNA hasarına baktırdık biz oda düşüğe sebep oluyormuş ama oda çıkmadı
Varikosel gercekten dusuge sebep oluyor bence hemen asilamaya gecin siz de zaman kaybetmeyin

Kızlar yarin ozel bir hastanede anestezi almadan rahim filmi cektirecegim. Cok mu aci veren bir islem. Rahimi ileri geri cekmek itmek böyle islemler var mi

Cok mu aciyor Ya simdiden bacaklarim titremeye basladi
Canim seni korkutmak icin soylemiyorum ama ben ozelde anestezili yaptidim ve 2 gun yatagimdan kalkamadim tuvalete bile annemin yardimiyla gittim mutlaka anestezili ol bi de bunyeden bunyeye aci degisiyo biliyosun

Alanya da anadolu hastanesinde ozel hastane
Çekecekleri yöntem ve aletler çok önemli eski makine ve aletler ise acıyabilir bide bünye meselesi tabii ama Yen’i makinelerle açıtmadığını söyleyenler var. Ben anestezili çekilecektim ama makine oldukça eski olunca bide ben muayenede bile çok kasılıyorum vaz geçmiştim tecrübem Yok o yüzden kesin bişey söyleyemicem canım. Ama yarın konuş doktorunla Yen’i sistem mi diye sor bilgi al öyle karar ver anestezili istersin olmazsa

Anesteziyle izmirde özel bir hastanade oldum yaklaşık 2 ay önce uyuyup uyanıyorsun hiçbirşey anlamıyosun hiç korkmayın
kısa sürede bitiyo işlem, işlemden sonra ağrı sızı vs.hiçbirşey yaşamadım ben biraz kanama oluyo ilaçlarınızı kullanıyosunuz bitti gitti iyi sonuçlar çıkması dileklerimle....
Ücret ne kadardı?

Back