Tesekkur ederim cevabin icin.Yanlış yönlendirmek istemem ama sanırım ilaçla açılabiliyo. Ablamın ikisi de kapalı çıkmıştı bi ilaç vermişlerdi belli süre ayağa kalkmaması gerekmişti. Yanılmıyosam bi gün kadar. Yani ilaçla tedavi edilebilinir belki ümitsiz olma canım. Hayırlısı olsun inşallah
Adetin 3.gunu tahlil istedi daha epey var onu da yaptirip oyle sonuc gosterecegim merakli ve tedirginim nasil bir yol izleyecegiz acabaBelli süre tek taraftan yumurtalama deniyorlar sanırım canım.
Hayırlısı canım. Muhtemelen yumurtalıklarına bakıp , daha önce homon testi yapılmadıysa onları yapıp. Yumurtalamaya yardımcı tedavı ıle deneyecektir muhtemelen.Adetin 3.gunu tahlil istedi daha epey var onu da yaptirip oyle sonuc gosterecegim merakli ve tedirginim nasil bir yol izleyecegiz acaba
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun ben söyle anlatayım bende 1 yıllık evliyim yumurta azalması ve tembellik vardı 7 8 ay denedik olmadı hsg çektirdim tüplerde açıktı çatlatma iğneleride vurduk en son tüp dedik 15 gün önce yaptık bugün bebeğimin sonucunu aldım pozitif ilk denemem tek embriyo koyduk tuttu rabbim neyi uygun görürse odur ancak aşılama işine girmeden tüp yaptırmanı öneririm rabbim herkesin gönlüne göre versinKimsenin tecrubesi yok galiba bu konuda
Cok sevindim inan isteyipte sonuca ulasan kim varsa cok mutlu oluyorum Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinKardeşim öncelikle geçmiş olsun ben söyle anlatayım bende 1 yıllık evliyim yumurta azalması ve tembellik vardı 7 8 ay denedik olmadı hsg çektirdim tüplerde açıktı çatlatma iğneleride vurduk en son tüp dedik 15 gün önce yaptık bugün bebeğimin sonucunu aldım pozitif ilk denemem tek embriyo koyduk tuttu rabbim neyi uygun görürse odur ancak aşılama işine girmeden tüp yaptırmanı öneririm rabbim herkesin gönlüne göre versin
Doktorum yönlendirdi aşılamayla vakit ve para kaybı yapmak istemiyorum dedi bizde tmm dedik iyi dileklerin için çok teşekkür ederim senin son durum neCok sevindim inan isteyipte sonuca ulasan kim varsa cok mutlu oluyorum Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinpeki tüp bebek icin doktorun mu yonlendirdi yoksa sen mi istedigin icin oldu?
Rahim filmi ve ultrason tamam. Esim in sperm testi pek iyi cikmadi daha doktora gosteremedik ama. Bu cuma ürolojiye randevu aldik sayi az sanirim bunun icon. Bu arada keciboynuzu kürüne basladik vakit kaybi olmasin diye. Adetin 3. Gunu tahlilim var adet olmayi bekliyorum. O tahlilide yapip gidecegim bakalim..Doktorum yönlendirdi aşılamayla vakit ve para kaybı yapmak istemiyorum dedi bizde tmm dedik iyi dileklerin için çok teşekkür ederim senin son durum ne
Tesekkur ederim cevabin icin.
Bugun cok ugrastilar ama acilmadi malesefinsallah dedigin gibi olur acilmasinin bir yolu vardir
Rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin insallah. Belirli bir sorun var mi esinde veya sende ? Yoksa sebepsiz mi olmuyor ?Günaydın. Geçmiş olsun. Aynı durumları yaşıyoruz. 11 aydır deniyoruz. Rahim filmi, hormon testleri ve sperm analizi istedi. Hormon ve sperm analizi önceden yaptırmıştık , yenileyeceğiz. Ben de rahim filmi için bekliyorum. Bakalım, ne çıkacak. Doktor ona göre bir yol izleyecek. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Umarim gerek kalmazLaparoskobiyle acabiliyorlar canim.
Eşimde morfoloji sorunu var, ben de sıkıntı yok. 3-4 aydır vitamin takviye alıyoruz. Yenisi ne çıkacak bilmiyoruz.Rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin insallah. Belirli bir sorun var mi esinde veya sende ? Yoksa sebepsiz mi olmuyor ?
İyi tarafi sadece esinde var, bizde ikimizde de sorunlar cikiyor. Keciboynuzu kürü yapiyor musun. Burada arkadas tavsiye etti nette de arastirdim faydasini goren cok insan var. Esim bir haftadir iciyorEşimde morfoloji sorunu var, ben de sıkıntı yok. 3-4 aydır vitamin takviye alıyoruz. Yenisi ne çıkacak bilmiyoruz.
Merhaba kizlar evleneli 1 sene oldu ozetle sol tarafta kistim var ama doktor tek basina hamile kalmaman icin bir sorun teskil etmez dedi. Bu sebeple rahim filmi, esimden sperm testi ve benden birtakim tahliller istedi.
Bugun rahim filmi cekildi. Korkarak gittim sonra baktim her giren 5 dk surmeden cikiyor dedim kolay herhalde. Benimki 50 dk sürmüş kizlarkardesim disardaydi sorun mu var diye ortaligi ayaga kaldirmis. Sol tüpüm tikaliymis acmaya calistilar doktor lar basima toplandi anestezi de almamistim tikaniklik olunca epey agrim oldu
Sol taraf acilmadi malesef sag da sorun yok. Simdi sorum henuz doktor a gosteremedim sonucu sizce ne gibi bir yol izler? Asilama , tupbebek vs. Ne onerebilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?