Canım bi sor birkaç doktora bende yani çektim görüntüyü dahi görmedim CD olarak verdiler birde bu şekilde yazılı izlemeyi istiyorum ama denk gelirsem gidip flash yükletecem bir sağlıkçı arkadaşım kafın doğumcu anlamaz bazen filmden tüp bebek doktorları daha iyi yorumlar diyordu benimkinde hersey normal yazıyor ama izleyemedim foto da yok enabızada düşmüyormuş nedenseKızlar merhaba. Sonamed de cevat bayrak da rahim filmi çekilmiştim. Öncelikle tavsiye ederim cok ilgililerdi ve cok az acı hissettim. Cevat bey Bir sorun olmadığını söyledi. Sonrasında doktora da gidip gösterdim o da rahimle ilgili bir sorun yok dedi ama rahim biraz benim sola devrik gibi bu sorun mudur kadın dogumcuya sordum cok ilgilenmedi sorun değil demişti ama kafama takıldı sizce şekli normal mi yoksa biraz y gibi mi gerçi olsa cevat hoca söylerdi diye düsünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar Anlayan var mı? Geçen sene 1 düşüğüm olmuştu sonrasında gebelik olmadı
Bana cd vermediler sadece bu film ve raporu verdiler. 1 kadın dogumcuya gittim ama gercekten o kadar ilgisizlerki hiçbir sorun yok deyip gönderiyorlar ama demekki varki olmuyorCanım bi sor birkaç doktora bende yani çektim görüntüyü dahi görmedim CD olarak verdiler birde bu şekilde yazılı izlemeyi istiyorum ama denk gelirsem gidip flash yükletecem bir sağlıkçı arkadaşım kafın doğumcu anlamaz bazen filmden tüp bebek doktorları daha iyi yorumlar diyordu benimkinde hersey normal yazıyor ama izleyemedim foto da yok enabızada düşmüyormuş nedense
Hormon testlerine baktırdınmı canım inanki öyle rahim filmine de ben zorladım hasta çok nasıl olsa bazıları umursamıyorBana cd vermediler sadece bu film ve raporu verdiler. 1 kadın dogumcuya gittim ama gercekten o kadar ilgisizlerki hiçbir sorun yok deyip gönderiyorlar ama demekki varki olmuyor
Evet hormonda da bir sıkıntı yok ama düzenli olan adetim 2 aydır bozuldu. Galiba son zamanlarda cok takıyorum. Gecen ay 50 gün sonra adet oldum. Bu ay reglden sonra 18.günüm bugun, ovulasyon testi yapıyorum normalde benim 18.gün en geç yumurtlamam olurdu ovulasyon testinde suan t cizgisi silik bile cıkmıyor. Yine geç yumurtlucam sanırım. Takmaktan Düzenli olan adetimi de bozdum inşallah gecicidir.Hormon testlerine baktırdınmı canım inanki öyle rahim filmine de ben zorladım hasta çok nasıl olsa bazıları umursamıyor
Evet ben zaten kendi istegimle gidip yaptırdım doktor istemediHormon testlerine baktırdınmı canım inanki öyle rahim filmine de ben zorladım hasta çok nasıl olsa bazıları umursamıyor
Canım benimde son bir senedir öyleydi adetlerim geç olmaya başladı hatta menepoza giriyorum heralde diye düşündüm oyüzden amh fsh hormonlarına baktrdm şükür iyi çıktı doktor sebep olarak kilon fazla dedi biraz kilo aldım son bir senede o etkilemiştir dedi amh baktrdnmı kaç çıktıEvet hormonda da bir sıkıntı yok ama düzenli olan adetim 2 aydır bozuldu. Galiba son zamanlarda cok takıyorum. Gecen ay 50 gün sonra adet oldum. Bu ay reglden sonra 18.günüm bugun, ovulasyon testi yapıyorum normalde benim 18.gün en geç yumurtlamam olurdu ovulasyon testinde suan t cizgisi silik bile cıkmıyor. Yine geç yumurtlucam sanırım. Takmaktan Düzenli olan adetimi de bozdum inşallah gecicidir.
birde sana önerim bende yumurtlamayı çok geç olurdum adet gecikince o da gecikiyor bu ay inositol başladım burdan duymuştum adını hem yumurta geliştiriyor hem adet düzenliyor içinde folik asitte var bu ay başladım ve erken yumurtladım ilk kez normalde adetten 23 27 hatta 37 gün sonra yumurtlama gördüğüm olurdu bu ay 15 gün gördüm ya bu takviye sayesinde yada rahim filmi etkiledi ama bence inositolden kaynaklıEvet ben zaten kendi istegimle gidip yaptırdım doktor istemedi
Prowomen kullanıyorum 2 aydır onun icinde varmış, ama bana yaramadı galiba ya benim bunu kullandıgımdan beri adet düzensizligim başladı ama tesadüf mü bilemiyorum. Bütün hormonlara baktırdım amh 1.78 digerlerinde sorun yok, kilom da yok. Bu ay da düzensiz olursam mecbur doktora gitcembirde sana önerim bende yumurtlamayı çok geç olurdum adet gecikince o da gecikiyor bu ay inositol başladım burdan duymuştum adını hem yumurta geliştiriyor hem adet düzenliyor içinde folik asitte var bu ay başladım ve erken yumurtladım ilk kez normalde adetten 23 27 hatta 37 gün sonra yumurtlama gördüğüm olurdu bu ay 15 gün gördüm ya bu takviye sayesinde yada rahim filmi etkiledi ama bence inositolden kaynaklı
Benimde amh 3.06 yaşıma göre çok iyi çıktı bu arada prowemen bende birkaç gün kullandm ama fayda etmedi inositol kullanmaya yeni başladığım anda erken yumurtlama gördümProwomen kullanıyorum 2 aydır onun icinde varmış, ama bana yaramadı galiba ya benim bunu kullandıgımdan beri adet düzensizligim başladı ama tesadüf mü bilemiyorum. Bütün hormonlara baktırdım amh 1.78 digerlerinde sorun yok, kilom da yok. Bu ay da düzensiz olursam mecbur doktora gitcem
Ben de aynı kişiye çektirdim bence bir sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum ve benim de rahim filminden bir buçuk yıl önce kimyasalım oldu daha gebelik olmamıştı rahim filmi çekildiğim ay olduKızlar merhaba. Sonamed de cevat bayrak da rahim filmi çekilmiştim. Öncelikle tavsiye ederim cok ilgililerdi ve cok az acı hissettim. Cevat bey Bir sorun olmadığını söyledi. Sonrasında doktora da gidip gösterdim o da rahimle ilgili bir sorun yok dedi ama rahim biraz benim sola devrik gibi bu sorun mudur kadın dogumcuya sordum cok ilgilenmedi sorun değil demişti ama kafama takıldı sizce şekli normal mi yoksa biraz y gibi mi gerçi olsa cevat hoca söylerdi diye düsünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar Anlayan var mı? Geçen sene 1 düşüğüm olmuştu sonrasında gebelik olmadı
Merhaba adet düzensizliği derken gecikmeli mi oldu bende 1 olcak proxyfemin kullanıyorum ama ben ilacsız regl olamıyorum 1 paket bitince mi regl olunuyorProwomen kullanıyorum 2 aydır onun icinde varmış, ama bana yaramadı galiba ya benim bunu kullandıgımdan beri adet düzensizligim başladı ama tesadüf mü bilemiyorum. Bütün hormonlara baktırdım amh 1.78 digerlerinde sorun yok, kilom da yok. Bu ay da düzensiz olursam mecbur doktora gitcem
Çok doğru dedin ben de özele parasıyla gidiyordum bana diyordu hiçbirşeyin yok klomen ve çatlatmayı verip gönderiyordu halbuki polikistik varmış ve klomen kullanmam doğru değilmiş allahtan parasıyla gidiyordukBana cd vermediler sadece bu film ve raporu verdiler. 1 kadın dogumcuya gittim ama gercekten o kadar ilgisizlerki hiçbir sorun yok deyip gönderiyorlar ama demekki varki olmuyor
Ayyy sağlıkla gelsin bebişBen de aynı kişiye çektirdim bence bir sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum ve benim de rahim filminden bir buçuk yıl önce kimyasalım oldu daha gebelik olmamıştı rahim filmi çekildiğim ay olduhayırlı haberi siz de en kısa zamanda alın inşaallah
Ya belki de kapalı olduğu için olmuyordu Rabbim en kısa zamanda sağlıkla hayırla nasip etsinAyyy sağlıkla gelsin bebişben de 10 Kasım da rahim filmi çektirdim 15 aylık evliyim her iki tüpüm de kapalıymış açtırdık çok şükür kontrolümü de tüp bebek doktorlarına baktırdık hiçbir sıkıntı kalmadı dediler inşallah bu ay olur ya 6 günüm kaldı reglıme düşünüyorum sabahtandır acaba var mı yok mu