Canim Merhaba Bende De Ayni Sorun Vardi.sol Kanalim Kapali Sağda Da Daralma Vardi.ayrica Hormon Ve Yumurtlama Bozukluğuda Cabasi.1,5 Senedir Tedavi Görüyorum Ama Gebe Kalamadim.doktorum Laparoskopi önerdi Kanallari Açmak Için.geçen Ay Oldum Ve Kanallarim Açildi.şimdi Yumurtlamama Yardimci Ilaçlarla Gebe Kalmami Sağlayacak Inşallah Allahin Izniyle.
canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve sonunda güzel bir anne olursun.
slm rahim filminden sonra ilişkiye ne zaman girmek gerekiyor lütfen yardımcı olun film çektiren arkadaşlar
canım benimde ilk hamileliğimde tansiyon yüksekliğinden hemen sezeryanla alırken sağ tüpümü kapatmışlar.tabi bebeğim 6 gün yaşamış.bir sene korunduk daha sonra iki ay olmayınca klomendi iğnelerdi derken gene olmadı laparoskopi yaptırmazsan sen hamile kalamazsın dedi dr lar ama sezeryan olduğu için onuda yapmıyorladı 9 ay geçti bende tüp bebeğe karar vermiştik eşimle iki ay sonra yaptıracaktım 4 aydırda iğne klomen kullanmayı bırakmıştımda ben tüp bebeğe karar verirken o ay hamile kalmışım.şimdi 3 aylık oldu.canım bunları paylaşmak istedim çünkü tek tüp kapalı olması önemli değilmiş sadece biraz sabır gerekiyor sen keçi boynuzu pekmezi ye yumurta çoğoltıyormuş birde renglin 3.yada4 gün yakı vur beline ben bunları yapyım yumurtlamam iyi olmuştu.allahım herkeze nasip etsin hayırlı evlatlarSlm kızlar,
1,5 senelik bebek bekleyişimizden sonra , hormon tahlilleri, sperm tahlilleri derken, herşeyimiz düzgün çıkınca doktorumuzun isteği üzerine rahim filmi çektirdim ve sol tarafım kapalı çıktı. doktorum tüp bebek önerdi. tüp bebek doktoruna gittik . tüp bebek için erken olduğunu. bir kanalımın açık olduğu için, yumurta gelişimini çoğaltabileceğini dolayısı ile şansa bırakmayıp sağ tarafta yumurta sağlanacağını bu tedaviyi denememizi söyledi. kafam karışık kızlar, umarım bu yumurta geliştirici (hap veya iğneler) başka sorunlara neden olmaz. Bana şans dileyin.
Slm kızlar,
1,5 senelik bebek bekleyişimizden sonra , hormon tahlilleri, sperm tahlilleri derken, herşeyimiz düzgün çıkınca doktorumuzun isteği üzerine rahim filmi çektirdim ve sol tarafım kapalı çıktı. doktorum tüp bebek önerdi. tüp bebek doktoruna gittik . tüp bebek için erken olduğunu. bir kanalımın açık olduğu için, yumurta gelişimini çoğaltabileceğini dolayısı ile şansa bırakmayıp sağ tarafta yumurta sağlanacağını bu tedaviyi denememizi söyledi. kafam karışık kızlar, umarım bu yumurta geliştirici (hap veya iğneler) başka sorunlara neden olmaz. Bana şans dileyin.
kızlar ya böyle durumlarda dokorlar neden hemen tüp bebeği önermiyorlar, yumurtalar sağlam spermler sorunsuzsa eğer yumurtayı döllenmiş bir şekilde rahme koymak daha garanti ve kısa bir yol değil mi?
ne gibi bir çekinceleri var bu konuda, bilen var mı acaba?
öncelikle tüplerin açılmasını sağlamsı daha uygun olur gibi geldi bana.... canım yanlış anlama yaşın eğer 35 civarıysa beklemeden hemen tüp bebeğe geçiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?