Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ağrım olacak psikolojisiyle girersen ağrı olur tabiki ben ağrım olmayacak diye sürekli tekrar ettim içimden abartıldığı kadar bi ağrı olmadığını gördüm..
Ağrım olacak psikolojisiyle girersen ağrı olur tabiki ben ağrım olmayacak diye sürekli tekrar ettim içimden abartıldığı kadar bi ağrı olmadığını gördüm..
inşallah adet olmam da gerek kalmaz adet olmam lazımdı dün olmadım bugün de yok gelen hatta beyaz bir akıntı var kokusuz inşallah hamileyimdir artık ya inşallah Allah herkese verir
benimde üç gün geçti aslında ve hiç bir belirti yok ama bende korkuyorum test yapmaya, eşim de bir hafta geçmesini bekleyelim diye ısrar ediyo, o da artık çok yoruldu tek çizgilerden
inşallah hayırlı sonuçlar alırız...
benimde üç gün geçti aslında ve hiç bir belirti yok ama bende korkuyorum test yapmaya, eşim de bir hafta geçmesini bekleyelim diye ısrar ediyo, o da artık çok yoruldu tek çizgilerden
inşallah hayırlı sonuçlar alırız...
Aynen korkulacak hiç bisey yok gerçekten ki ben adet sancısından hastanelere giden bi insanim kesinlikle o ağrı bana hiç bisey geldi adet ken ilaç kullanmıyorsan sana da normal gelir. Bana da rahim kalp şeklinde denmişti..