• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim Filmi USG

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağrım olacak psikolojisiyle girersen ağrı olur tabiki ;) ben ağrım olmayacak diye sürekli tekrar ettim içimden abartıldığı kadar bi ağrı olmadığını gördüm..

Ağrım olacak psikolojisiyle girersen ağrı olur tabiki :KK66: ben ağrım olmayacak diye sürekli tekrar ettim içimden abartıldığı kadar bi ağrı olmadığını gördüm..
Dayanırsın canim hiç dert etme sonradan da bu muydu ağrı dedikleri dersin..simdiden çok gecmis olsun Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin insallah

Ağrım olacak psikolojisiyle girersen ağrı olur tabiki :KK66: ben ağrım olmayacak diye sürekli tekrar ettim içimden abartıldığı kadar bi ağrı olmadığını gördüm..
inşallah adet olmam da gerek kalmaz adet olmam lazımdı dün olmadım bugün de yok gelen hatta beyaz bir akıntı var kokusuz inşallah hamileyimdir artık ya inşallah Allah herkese verir

benimde üç gün geçti aslında ve hiç bir belirti yok ama bende korkuyorum test yapmaya, eşim de bir hafta geçmesini bekleyelim diye ısrar ediyo, o da artık çok yoruldu tek çizgilerden :(
inşallah hayırlı sonuçlar alırız...

benimde üç gün geçti aslında ve hiç bir belirti yok ama bende korkuyorum test yapmaya, eşim de bir hafta geçmesini bekleyelim diye ısrar ediyo, o da artık çok yoruldu tek çizgilerden :KK43:
inşallah hayırlı sonuçlar alırız...
Inşallah canım haberini ver ama

Back