Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mraba ben çevremde hsg den sonra hemen hamile kalan çok insan var bi problem cikmadi tabi size kalmisMerhaba kızlar, bugün rahim filmi çektirdim. 2 güne yumurtlama dönemine giricem, bu ay korunmalımıyım yoksa bişi olmaz mı, daha önceden tecrübesi olan varsa bilgilendirirmisiniz.
Ya aslında bende ikna olmuştum korunmamaya ama randyolojiden çıkarken kadın 1 hafta korunun dedi, öyle olunca aklıma takıldı benimde ama internette okuyorum kimse korunmamış galiba..Mraba ben çevremde hsg den sonra hemen hamile kalan çok insan var bi problem cikmadi tabi size kalmis
Cnm korkma ya alttan muayene gibi düşün ilac veriliyor bide alttan hafif bi ağrı oluyo başka bisy yok geçmis olsun şimdidenYa ben de adet olunca çekilecek ama korkuyorum nasıl oluyor anlayış misin canım geçmiş olsun bu arada
Bilmiyorum alttan muayenede iyi sayılmaz ama keşke gerek kalmasa bugün adet günüm gelen yok inşallah olmam artık gerek kalmaz rabbim herkesin gönlüne göre versinCnm korkma ya alttan muayene gibi düşün ilac veriliyor bide alttan hafif bi ağrı oluyo başka bisy yok geçmis olsun şimdiden
Canım hiç korkulcak bişi yok, bende burda okudum kadınlar yok öyle acıdı böyle acıdı yatakları parçaladım filan yazmış, benimde ödüm patladı, bugün bi baktım şiddetli bi regl sancısı düşün toplam 1 dk filan ağrın oluyo okadar, ilacı kestiği anda geçiyo ağrı sakın korkma..Ya ben de adet olunca çekilecek ama korkuyorum nasıl oluyor anlayış misin canım geçmiş olsun bu arada
Amin cnm inşallah hamilesindir bnmde adet gunum bugun du bndé olmadim belim çok agriyoBilmiyorum alttan muayenede iyi sayılmaz ama keşke gerek kalmasa bugün adet günüm gelen yok inşallah olmam artık gerek kalmaz rabbim herkesin gönlüne göre versin
Aynen ben de burda okudum korktum açıkçası yaniCanım hiç korkulcak bişi yok, bende burda okudum kadınlar yok öyle acıdı böyle acıdı yatakları parçaladım filan yazmış, benimde ödüm patladı, bugün bi baktım şiddetli bi regl sancısı düşün toplam 1 dk filan ağrın oluyo okadar, ilacı kestiği anda geçiyo ağrı sakın korkma..
Amin cnm inşallah hamilesindir bnmde adet gunum bugun du bndé olmadim belim çok agriyo
Amin cnm inşallah olursak beraber aynı zmanda olcak Rabbim nasip etsin hayırlı evlatlarHadi ya inşallah hamisizdir
Ay insallah rabbim diler de olur artık yoruldum yaAmin cnm inşallah olursak beraber aynı zmanda olcak Rabbim nasip etsin hayırlı evlatlar
Vallahi bazen hastanelik oluyorum ama dayanirim demekki onaAynen korkulacak hiç bisey yok gerçekten ki ben adet sancısından hastanelere giden bi insanim kesinlikle o ağrı bana hiç bisey geldi adet ken ilaç kullanmıyorsan sana da normal gelir. Bana da rahim kalp şeklinde denmişti..
Ay insallah rabbim diler de olur artık yoruldum ya[/QUOT
İnşallah cnm bndé çok yoruldum olsun artk hayırlı evlatlarAy insallah rabbim diler de olur artık yoruldum ya
Bndé yoruldum cnm artk inşallah zamani gelmiştir bebislerimiznAy insallah rabbim diler de olur artık yoruldum ya
Amin inşallah canimBndé yoruldum cnm artk inşallah zamani gelmiştir bebislerimizn
Dayanırsın canim hiç dert etme sonradan da bu muydu ağrı dedikleri dersin..simdiden çok gecmis olsun Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin insallahVallahi bazen hastanelik oluyorum ama dayanirim demekki ona