Rahim filmi ücretli mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi brfi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brfi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2024
9
0
1
28
Bağkur borçlu eşim hsg filmini devlet hastanesinde çektirmek istiyorum ama 15 bin dediler çektiren var mı

Son düzenleme:
Bağkur borçlu eşim hsg filmini devlet hastanesinde çektirmek istiyorum ama 15 dediler çektiren var mı
Devlette okadar ucuk fiyat oldugunu dusunmuyorum hastahaneye sordunuzmu yoksa kulakdan dolma bilgimi

Bağkur borçlu eşim hsg filmini devlet hastanesinde çektirmek istiyorum ama 15 dediler çektiren var mı
Birebir bilgi mi aldınız devlet hastanelerı ücret almıyor

Şuan özeller bile daha düşük fiyat veriyo devlet nasıl 15 istesin

15 dediğin fiyat olamaz, tarih mi? Yani sizi de anlamıyorum he konu açıyorsunuz, kendiniz için insanlara soru sorup cevap bekliyorsunuz ama kendiniz düzgünce yazmaya bile tenezzül etmiyorsunuz!! Neden uğraşasın dimi milletin işi ne düşünsün düşünsün belki anlar.

Birebir bilgi mi aldınız devlet hastanelerı ücret almıyor

Şuan özeller bile daha düşük fiyat veriyo devlet nasıl 15 istesin
15 dediğin fiyat olamaz, tarih mi? Yani sizi de anlamıyorum he konu açıyorsunuz, kendiniz için insanlara soru sorup cevap bekliyorsunuz ama kendiniz düzgünce yazmaya bile tenezzül etmiyorsunuz!! Neden uğraşasın dimi milletin işi ne düşünsün düşünsün belki anlar.
Pardonda düzgün yazmadığım şey ne eşim bağkur borçlu ve devlette hsg çekmek için 15 istediler bunu anlamıyorsanız cevap yazmayın o zaman

Devlette okadar ucuk fiyat oldugunu dusunmuyorum hastahaneye sordunuzmu yoksa kulakdan dolma bilgimHastahanede sekreter şefi tanığımız
Devlette okadar ucuk fiyat oldugunu dusunmuyorum hastahaneye sordu
Devlette okadar ucuk fiyat oldugunu dusunmuyorum hastahaneye sordunuzmu yoksa kulakdan dolma bilgimi
Hastahanenin sekreter şefine sorduk o fiyatı söyledi onuda çekip çekmicekleri belli değil rica minnet

özelden fiyat alın tek yerle kalmayın . 15 şuan uçuk bi fiyat çünkü devlet tüp bebek opu transfer ücreti için bile 17 istiyormuş öyle okumuştum .

15 e devlette anestessiz ve acılı işlem gecırmeyın

7 e özelde anestezili acısız çektirirsiniz .

Bağkur borçlu eşim hsg filmini devlet hastanesinde çektirmek istiyorum ama 15 bin dediler çektiren var mı
Hayır ya İstanbul da Zeynep Kamil hastanesi git SGK bile yoksa daha uygun fiyatı ben özel de çektirdim 10 bin hemde Cevat bayrak hocada yani şuan fenomen oldu bu hsg de

Senin bu dediginde bir yanlislik var bu paraya devlet cekim yapmaz ve yapip yapmiyca mecul gibi bir durum olamaz cekilmen gerekiyorsa doktor gozunde zaten cekerler ve bu dedigin paralar olmasi imkansiz ozellerde bile daha ucuz

Back
X